1 ½ dl risottoriisiä½ pienestä purjosta2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä2 ½–3 dl vettä½ rasiallista anjoviksiatuoreita yrttejä

Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota riisit, lisää purjo renkaina ja sekoittele, kunnes se raukenee. Lisää vesi 2–3 erässä. Sekoita välillä, jotta tärkkelys irtoaa ja tekee risotosta kermaisen. Kumoa kattilaan anjovikset liemineen. Kalat hajoavat, niiden ja liemen maku imeytyy riiseihin. Anna hautua kaikkiaan noin 20 minuuttia. Maista valmista risottoa, lisää tarvittaessa suolaa, anjoviksia, niiden lientä ja silputtua ruohosipulia, kirveliä tai tilliä. Risotosta riittää kahdelle tai kolmelle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla