2 broilerinrintafileetä1 sitruuna tai 1–2 limettiä½ tl suolaamusta- tai roseepippuria2–3 rkl vehnäjauhoja2 rkl voita tai margariinia2 appelsiinia1–2 dl valkoviiniä tai vettä tuoretta timjamia tai persiljaa

Hiero broilerifileisiin sitrusmehua, suolaa ja pippuria. Anna maustua ainakin appelsiinien käsittelyn ajan. Silloin liha saa kevyehkön sitruksen maun. Pitempi marinoimisaika voimistaa makua.
Kuori appelsiinit veitsellä niin, ettei valkoista osaa jää pintaan. Leikkaa lohkot irti kalvojen välistä tai leikkaa hedelmät vain kookkaiksi paloiksi. Poista mahdolliset siemenet. Ota valuva mehu talteen.
Taputtele broilerinfileisiin jauhoja. Ruskista lihat kauniiksi voissa molemmin puolin. Nosta appelsiinipalat pannuun, lisää mehu leikkuulaudalta, viiniä tai vettä. Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla 15–20 minuuttia. Mausta hienonnetulla yrteillä.
Vinkki: Kokeile marinointiin appelsiini- tai greippimehua ja pidennä maustumisaikaa puoleen vuorokauteen.