2–3 dl salottisipuleitarypsiöljyä2 luomuappelsiinia3–4 dl vettä3 rkl kasvis- tai kanafondia1 rkl kuivattua rakuunaavaaleata Maizena-suurustetta1 prk ruokakermaa

Kuori sipulit ja pane ne kuullottumaan kattilaan tilkkaan öljyä.

Pese ja kuivaa appelsiinit. Raasta keltaista kuorta koristeeksi ja kastikkeen mauksi. Leikkaa sitten veitsellä valkeat kuoret hedelmistä pois. Leikkaa
appelsiinit paloiksi ja nosta sipuleiden sekaan kypsymään. Lisää vettä ja fondia ja jätä kastike muhimaan kannen alle tunniksi.

Soseuta kastike sauvasekoittimella kattilassa. Lisää hieman suurustetta ja ruokakermaa. Anna makujen ottaa mittaa toisistaan viitisen minuuttia. Maista
ja mausta mieleiseksesi appelsiininkuoriraasteella. Jätä kastike lämpimään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla