1 isohko kesäkurpitsasuolaa4–6 isoa, eriväristä paprikaaGrillauskastike 2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia2 rkl sitruunamehua2 rkl rypsiöljyäsuolaa ja mustapippuria myllystä

Pese vihannekset. Leikkaa kesäkurpitsa noin 1,5 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä ne pellille leivinpaperin päälle. Sirottele viipaleille suolaa ja anna nesteen irrota noin 15 minuuttia. Kuivaa viipaleet talouspaperilla.
Halkaise paprikat ja poista siemenet sekä valkoiset osat. Leikkaa puolikkaat kahteen osaan.
Nosta vihannekset grilliritilälle kuumenemaan ja saamaan hiukan väriä. Jätä vihannekset napakoiksi. Sivele grillauksen aikana grillauskastikkeella.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla