Tähän satumaiseen herkkuun tarvitaan seuraavat asiat:Haukivehnäjauhoja tai ruisjauhojavoitasitruunapippuriasitruunakonjakkia

Tarkoitus bon tehdä yhden ison teflonpannun mittainen annos.

Tee hauesta fileitä, jotka ovat puolen kämmenen kokoisia. Huuhtele ne kylmässä vedessä ja varmista ettei ruotoja ole ensimmäistäkään.

Tee määrä, joka mahtuu teflonpannuun. Laita sopivankokoiset hauenpalat tunniksi konjakkiin, niin että ne ovat kokonaan konjakin alla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuumenna pannu ja laita voita. Ota konjakista hauenpalat ja pyöritä ne jauhoissa tukevasti. Aseta kokonaan jauhotetut hauenpalat rasvaan tirisevään pannuun. Anna kypsyä ja ruskistua rauhassa noin 10 - 15 minuuttia ja kääntele monta kertaa ja lisää sitruunapippuria sekä purista jokaiseen hauenpalaan sitruunasta muutama tippa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älä käräistä tai kuumenna liikaa. Anna hautua jälkilämmöllä voissa kannen alla korkeintaan puolituntia. Tuloksena on rapeat ja ihanat haukipalat.

Nauti hyvän viinin kanssa.

Eikö jotakin määrättyä ruokaohjetta koskevaan keskustelun
aloitukseen voisi laittaa sen ohjeen näkyville?
***********************************************************************
Hauen huokaus
Tähän satumaiseen herkkuun tarvitaan seuraavat asiat:

Hauki
vehnäjauhoja tai ruisjauhoja
voita
sitruunapippuria
sitruuna
konjakkia

Tarkoitus bon tehdä yhden ison teflonpannun mittainen annos.

Tee hauesta fileitä, jotka ovat puolen kämmenen kokoisia. Huuhtele ne kylmässä vedessä ja varmista ettei ruotoja ole ensimmäistäkään.

Tee määrä, joka mahtuu teflonpannuun. Laita sopivankokoiset hauenpalat tunniksi konjakkiin, niin että ne ovat kokonaan konjakin alla.

Kuumenna pannu ja laita voita. Ota konjakista hauenpalat ja pyöritä ne jauhoissa tukevasti. Aseta kokonaan jauhotetut hauenpalat rasvaan tirisevään pannuun. Anna kypsyä ja ruskistua rauhassa noin 10 - 15 minuuttia ja kääntele monta kertaa ja lisää sitruunapippuria sekä purista jokaiseen hauenpalaan sitruunasta muutama tippa.

Älä käräistä tai kuumenna liikaa. Anna hautua jälkilämmöllä voissa kannen alla korkeintaan puolituntia. Tuloksena on rapeat ja ihanat haukipalat.

Nauti hyvän viinin kanssa.
hauki 1. 26.11.2011

Sisältö jatkuu mainoksen alla