1–1,5 kg naudan paahtopaistiasuolaamusta-, viher- ja/tai roseepippuriaMarinadi2 ps valmista valkosipuli­marinadia1 dl silputtuja yrttejä (rakuunaa, rosmariinia, timjamia).

Ota paisti huoneenlämpöön pari tuntia ennen kypsennystä.

Hiero lihan pintaan suolaa ja pippureita.

Nosta paisti uunivuokaan, työnnä paistomittari keskelle paksuinta kohtaa ja pane uuniin. Kypsennä 150 asteessa, kunnes mittari näyttää 60 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nosta kuuma paisti vain hieman sitä suurempaan kulhoon, rasiaan tai vaikka paistopussiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valuta marinadi päälle. Kääntele tai valele lihaa liemellä sen jäähtyessä.

Siirrä kylmä paisti marinadissaan jääkaappiin. Anna sen lekotella ja maustua tarjoiluun, mieluiten seuraavaan päivään

Sisältö jatkuu mainoksen alla