1–1,5 kg naudan paahtopaistiasuolaamusta-, viher- ja/tai rosee-pippuriaMarinadi2 ps valmista valkosipuli­marinadia1 dl silputtuja yrttejä (rakuunaa, rosmariinia, timjamia)

Ota paisti huoneenlämpöön pari tuntia ennen kypsennystä.
Hiero lihan pintaan suolaa ja pippureita.
Nosta paisti uunivuokaan, työnnä paistomittari keskelle paksuinta kohtaa ja pane uuniin. Kypsennä 150 asteessa, kunnes mittari näyttää 60 astetta.
Nosta kuuma paisti vain hieman sitä suurempaan kulhoon, rasiaan tai vaikka paistopussiin. Valuta marinadi päälle. Kääntele tai valele lihaa liemellä sen jäähtyessä.
Siirrä kylmä paisti marinadissaan jääkaappiin. Anna sen lekotella ja maustua tarjoiluun, mieluiten seuraavaan päivään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla