2 kpl taimenfileetä (à ½–1 kg)6–8 rkl karkeaa merisuolaa1 rkl juoksevaa hunajaa1–2 tl murskattua valkopippuria1–2 tl kuminaa1–2 tl kuivattua rakuunaa1–2 ruukkua tuoretta tilliä

Sivele kalojen lihapinnat juoksevalla hunajalla.
Sirottele astian pohjalle merisuolaa, murskattua valkopippuria, rakuunaa, kuminaa ja hienonnettua tilliä ja tillinvarsia.
Nosta filee nahkapuoli mausteita vasten astiaan. Ripottele kevyesti suolaa, mausteita ja tillisilppua hunajapintaan. Nosta toinen filee kanneksi, niin että nahkapuoli jää ylöspäin.
Ripottele viimeiseksi vielä
kerros suolaa, mausteita ja tilliä.
Aseta fileiden päälle kevyt paino ja anna suolaantua viileässä vuorokauden ajan.
Leikkaa kala ennen tarjoilua ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa ruisleivän päällä tai perunoiden seurassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla