2 possun sisäfileetäpaistamiseen öljyä suolaaMarinadi2 pestyn limetin mehu1dl rypsiöljyä1 rkl inkiväärimurskaa2 rkl juoksevaa hunajaa½ rkl silputtua tuoretta chiliä

Ota liha huoneen lämpöön puoli tuntia ennen paistoa.

Poista fileistä ylimääräiset kalvot.

Ruskista fileiden pintaan väriä paistinpannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nosta fileet uunivuokaan. Hiero pintaan suolaa. Aseta paistomittari keskelle fileetä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla, kunnes mittari näyttää 82 astetta, eli noin puoli tuntia.

Anna lihojen vetäytyä ja jäähtyä.

Leikkaa fileet terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi.

Valmista marinadi. Purista limetin mehu, sekoita joukkoon öljy ja hienonnettu inkivääri. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua marinadin joukkoon. Yhdistä marinadi siivilöityyn paistoastiaan valuneeseen  liemeen.

Kumoa marinadi lihaviipaleita maustamaan. Liha marinoituu viileässä tarjoilukuntoon ja on valmista tarjoiltavaa aikaisintaan seuraavana päivänä. Sekoita lihapaloja marinoitumisen aikana, niin saat mausta tasaisen.

Tarjoa mehukas liha kylmänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla