1 nippu valkoista parsaa1 nippu vihreää parsaavettä suolaa2 rkl sitruunamehuaripaus sokeria

Kypsennä parsa viimeisenä juuri ennen alkuruoan tarjoamista.

Poista puisevat parsan tyvet ja kuori parsat ohuesti nupusta tyveen päin.
Vihreitä parsoja ei tarvitse välttämättä kuoria.

Kuumenna keitinvedet kiehuviksi. Lisää valkoisen parsan keitinveteen suolaa, sitruunamehua ja hiukan sokeria. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Keitä valkoista parsaa noin 10 minuuttia tankojen paksuudesta riippuen. Vihreälle parsalle riittää suolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile parsojen kypsyyttä veitsen kärjellä: kun parsan varsi on napakan pehmeä, se on valmis. Kaada vesi pois ja tarjoa heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla