4 annosta1 pkt (170 g) pekonia2 sipulia1 tlk (400 g) chilitomaatti­murskaa4 dl (300 g) kurpitsapaloja2 tl kuivattua basilikaa(tai ½ dl silputtua tuoreena)1 tl sokeriamustapippuria myllystäsuolaa(vettä)
Tarjoiluunparmesaania

Paahda saksilla pilkottu pekoni pannulla. Lisää kuorittu ja lohkottu sipuli. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska ja kurpitsapalat. Mausta basilikalla, ja jos käytät tuoretta, lisää vasta juuri ennen tarjoilua.

Taita kastikkeen maku sokerilla ja rouhi pintaan pippuria ja suolaa.
Hauduta kannen alla 30 minuut­tia. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita ja vettä.
Tarjoa pastan ja parmesaanin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla