15 kpl Täyte200 g tummia luumuja sokeriaTaikina1 pkt (500 g) voitaikinalevyjäVoiteluun1 munaPinnalletomusokeria

Kuumenna uuni 250-asteiseksi.
Halkaise luumut ja poista siemenet. Viipaloi luumut sopiviksi paloiksi.
Leikkaa kohmeiset taikinalevyt kolmeen yhtä suureen osaan. Nosta palat leivinpaperille pellille ja pistele ne.
Asettele luumuviipaleet taikinapalojen keskelle. Ripottele hiukan sokeria päälle. Voitele leivokset munalla luumutäytteen ympäriltä, mutta älä ihan reunoilta, jotta leivonnaiset nousevat kunnolla ja niistä tulee kuohkeita.
Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes leivokset ovat kauniisti ruskistuneet.
Puuteroi leivokset  tomusokerilla. Tarjoa lämpiminä.

Vinkki: Voit myös tehdä leivoksille luumumarmeladitäytteen. Keitä marmeladia kilosta perattuja luumuja ja paketista (330 g) hillo-marmeladisokeria. Itse keitetty luumumarmeladi on ihanaa paahtoleivällä aamukahvin kanssa.

Kokeile
luumuleivosten
puuterointiin
ruokotomusokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla