Pohja100 g voita tai leivontamargariinia½ dl sokeria1 muna3 dl erikoisvehnäjauhoja1 tl leivinjauhettaTäyte100 g valkosuklaata100 g maustamatonta kevyttuorejuustoa2 tl vaniljasokeriaKoristeeksimansikoita viipaloitunamustikoitavadelmiamintun- tai sitruunamelissanlehtiä

Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa muna vaahtoon. Lisää jauho-
leivinjauheseos. Viilennä taikinaa jääkaapissa puoli tuntia.
Jaa taikina 12 leivosvuokaan, esimerkiksi mataliin silikonileivosvuokiin. Vuoraa vuoat taikinalla jauhoisin sormin.
Paista pohjia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeat. Irrota pohjat jäähtyneinä vuoista.
Valmista täyte hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita vanilja­sokeri ja valkosuklaa huoneenlämpöiseen tuorejuustoon. Anna täytteen viilentyä ja jähmettyä jääkaapissa 1–2 tuntia.
Levitä täyte leivospohjille. Jos täytettä jää, sitä voi nauttia vaikka paahtoleivällä tai keksien päällä.
Koristele leivokset viipaloiduilla mansikoilla sekä mustikoilla ja vadelmilla. Jos leivokset joutuvat odottamaan tarjoilua, säilytä ne kelmulla peitettynä jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla