reseptit
g_baseurl="https://access.sanomamagazines.fi/Exchange/Sari.Alho/Saapuneet/reseptit....";
4 munaa ½ tl suolaa ripaus cayennenpippuria 2 dl kevytmaitoa tai vähärasvaista ruokakermaa 150–200 g savulohta 2–3 kevätsipulinvartta tai 4 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia tai tilliä noin 1 dl parmesaaniraastetta

Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Lisää suolaa, pippuria, kermaa
tai maitoa.
Perkaa ja paloittele kala. Silppua sipulit tai tilli.
Jaa kala ja sipulit kuuteen voideltuun pikkuvuokaan tai noin 1,5 litran leipävuokaan ja kaada munamaito päälle. Nosta astiat uunipannuun ja kaada pohjalle vettä.

Kypsennä pikkuhyydykkeitä 175 asteessa noin 35 minuuttia, isompaa 10–15 minuuttia kauemmin. Anna jäähtyä haaleaksi ja kumoa tarjolle.

Tarjoa pikku ateriaksi leivän kanssa tai alkupalaksi pääsiäisaterialle.
Vinkki: Kalan sijasta käy savuporo, -kinkku tai voimakas juustoraaste.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla