nyljetty teerivoita tai margariinia ruskistamiseen2–4 sipulia2–3 valkosipulinkynttä3 hapahkoa omenaakiehuvaa vettä1 tl rosmariiniasuolaa

Ota lintu huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistamisen aloittamista. Pyyhi pinta. Sido jalat ristiin puuvillanarulla.

Ruskista lintu valurautapadassa rasvassa. Lisää pataan lohkottu sipuli, valkosipuli ja omenat. Lisää kiehuvaa vettä pata puolilleen. Mausta rosmariinilla ja lisää suola.

Hauduta lintua kannen alla miedossa lämmössä reilu tunti.
Tarjoa teeri liemestä suurustetun ja kermalla pyöristetyn kastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen tapa on riipiä liha erikseen, erotella fileet ja tarjota mehevä liha ohrarisoton ja karpalohyytelön kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla