8 broilerin rintafileetä Sitruuna-salviamarinadi1 ison sitruunan kuoriraaste ½ sitruunan mehu½ dl vaaleaa siirappia tai hunajaa½ dl tuoretta salviaa hienonnettuna½ dl rypsiöljyä½ rkl suolaa1 tl mustapippurirouhetta

Pyyhi tarvittaessa rintafileet talouspaperilla.

Pane kaksi pakastepussia sisäkkäin ja asettele fileet pussiin.

Sekoita marinadi, kaada lihojen päälle ja sulje pussi tiiviisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Marinoi fileitä seuraavaan päivään. Kääntele välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ota fileet pussista ja kuivaa pinta.

Siivilöi marinadi.

Ruskista fileet nopeasti grillissä ja siirrä sitten jälkikypsymään ylemmälle ritilälle noin 15 minuutin ajaksi.

Sivele fileitä marinadilla loppukypsennyksen aikana.

Broilerin tulee olla läpikypsää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla