8 broilerin rintafileetä Sitruuna-salviamarinadi1 ison sitruunan kuoriraaste ½ sitruunan mehu½ dl vaaleaa siirappia tai hunajaa½ dl tuoretta salviaa hienonnettuna½ dl rypsiöljyä½ rkl suolaa1 tl mustapippurirouhetta

Pyyhi tarvittaessa rintafileet talouspaperilla.

Pane kaksi pakastepussia sisäkkäin ja asettele fileet pussiin.

Sekoita marinadi, kaada lihojen päälle ja sulje pussi tiiviisti.

Marinoi fileitä seuraavaan päivään. Kääntele välillä.

Ota fileet pussista ja kuivaa pinta.

Siivilöi marinadi.

Ruskista fileet nopeasti grillissä ja siirrä sitten jälkikypsymään ylemmälle ritilälle noin 15 minuutin ajaksi.

Sivele fileitä marinadilla loppukypsennyksen aikana.

Broilerin tulee olla läpikypsää.