uunipellillinen, n. 20 palaa 1 l kulutusmaitoa 2 dl kermaviiliä tai 1 l piiminyttä kulutusmaitoa (= 1 l maitoa ja 1 dl piimää) 2 dl Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita Lisäksi 5 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita 1 muna 1 tl suolaa 25–50 g voita

1. Sekoita kulutusmaito ja kermaviili. Lisää joukkoon ohrasuurimot. Anna
seoksen seistä yön yli jääkaapissa. Jos käytät piiminyttä maitoa, lämmitä
maito kädenlämpöiseksi ja lisää 1 dl piimää. Anna tekeytyä huoneenlämmössä muutama tunti. Lisää ohrasuurimot ja anna seoksen seistä yön yli.
2. Lisää 3 tuntia ennen paistamista kaurahiutaleet, muna ja suola.
3. Sulata uunipellillä leivinpaperin päällä 25–50 g voita. Kaada taikina pellille.
4. Paista rieskaa 250-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Resepti on mukana ET:n vuosikalenterissa 2012.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla