Valmista metsäsienistä itämainen korma.

1 l haperoita, rouskuja tai tatteja
1 l keitettyjä perunoita
2 sipulia
½ rkl rypsiöljyä
1 prk (350 g) kormakastiketta
2 dl vettä
1 dl cashewpähkinöitä
tuoretta korianteria

  • Ryöppää peratut haperot ja rouskut
    reilussa vedessä kattilassa. Heitä ryöppäys­vesi pois. Jos käytät tatteja, perkaa ja pilko sienet ja haihduta niistä kosteus pannulla.
  • Kuumenna öljy pannulla ja ­lisää ­lohkotut perunat ja ­sipulit ruskistumaan. Sekoita joukkoon sienet. Jatka ­kypsennystä ­5 minuuttia.
  • Lisää lopuksi kastike, ­vesi ja pähkinät. Hauduta 20 minuuttia.
  • Viimeistele tuoreella korianterilla. Tarjoa kastike riisin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla