2 ¬Ĺ dl spelttijyvi√§8 viipaletta pekonia1 iso punasipuli4 valkosipulinkyntt√§10 kirsikkatomaattia(tuoretta pinaattia)lehtipersiljaarouhittua mustapippuria

Keitä spelttiyviä pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä. Huuhtele jyvät.
Viipaloi pekoni, punasipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise pestyt tomaatit valmiiksi.
Ruskista pekonia muutama
minuutti, lisää pannulle sipuli ja valkosipuli. Kun sipulit ovat pehmeitä, lisää speltti.
Kuumenna seosta pannulla 5‚Äď10 minuuttia. Huuhtele pinaatti ja silppua halutessasi joukkoon.
Viimeistele tomaateilla, persiljalla ja rouhitulla mustapippurilla. Mausta tarvittaessa suolalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla