noin 20 kpl4 dl erikoisvehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta½ tl suolaa1 rkl vaniljasokeria2 rkl sokeria3 munaa4 dl maitoa1 dl kivennäisvettä50 g voita

Yhdistä kuivat aineet. Sekoita munat, maito ja kivennäisvesi kulhossa. Lisää kuiva-aineseos ja vatkaa tasaiseksi. Lisää lopuksi sulatettu voi. Anna taikinan
turvota jonkin aikaa ennen
vohveleiksi paistamista.
Kuumenna vohvelipannu ja voitele kevyesti voilla. Kun pannu on kuuma, lisää sopivasti taikinaa. Paina kansi kiinni ja anna vohvelin paistua kauniin vaaleanruskeaksi. Pidä vohvelit lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion alla.
Tarjoa hillon ja halutessasi myös kermavaahdon kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla