Lottovoittaja, huomio. Varaa pikkujouluksi sviitti ja kutsu koko suku syömään Tobleronea.

Sveitsi kuuluu maailman kalleimpiin matkakohteisiin, joten maa on lottovoittajan nappivalinta pikkujoulunviettoon.

Genevessä, Ranskan rajan lähellä, sijaitsee tarkoitukseen sopiva hotelli, viiden tähden Hotel President Wilson.

Hotellin korkeimmassa, kahdeksannessa kerroksessa odottaa 1800 neliön sviitti, Euroopan suurin. Vaikka makuuhuoneita on kaksitoista, petipaikkoja sviitissa ilmoitetaan olevan vain kuusi. Yhtä majoittujaa kohden tilaa on siis 300 neliömetriä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen sviitti?

Royal Penthouse -sviitin luodinkestävistä ikkunoista näkee Mont Blanc -vuoren ja Genevejärven. Hissillä pääsee kaksikerroksisen sviitin makuuhuoneesta toiseen. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma marmorilla päällystetty kylpyhuone.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asiakas voi rehkiä omassa kuntosalissa täysin vapautuneesti milloin haluaa. Jos sali ei miellytä, käytössä on lisäksi 11 muutakin huonetta, kuten biljardihuone ja kirjasto, jonka hyllyillä odottavat kirjallisuuden klassikot. Viihdenälkää tyydyttämään on varattu kolme Bang & Olufsenin televisioruutua. Ne ovat lajissaan maailman suurimmat.

Steinway-flyygeli tuo arvokkuutta olohuoneeseen, vaikkei sillä tapailisi kuin kappaletta Porsaita äidin oomme kaikki. Terassi on 1680 neliön kokoinen.

Hotel President Wilson

Osoite Quai Wilson 47, Geneve. Yöpyminen Royal Penthouse -sviitissä alkaen 60000 Sveitsin frangia, noin 55000 euroa. www.hotelpresidentwilson.com
Meno-paluulento Helsingistä Geneveen alkaen 150 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla