Systeri

Haluan antaa nämä kukkaiset kauniit villasukat lämmöllä, ystävyydellä ja rakkaudella omalle rakkaalle Äidilleni syntymäpäivälahjaksi. Äiti täyttää lokakuussa kunnoitettavat 87-v. Äiti on neulonut minulle aina lapsuudesta aikuisikään saakka villasukkia ja lapasia. Kaunis Kiitos Sinulle rakas Äiti monista neuleista!
Joten nyt haluan antaa nämä tekemäni villasukat Sinulle rakas Äiti ystävyydellä, vaikka yösukiksi lämmittämään viileinä syys- ja talviöinä jalkojasi. Toivon, että nämä villasukat tuudittavat Sinut hyvään lämpöiseen uneen.
Olen neulonut nuoruudessa mm. puseroita ja liivejä, ne kun oli silloin niin muodikkaita. Vuodet vieri ja en ehtinyt paljoa neulomaan, vain lapselle tarvittavat.
Nyt sitten n. 8-v sitten aloitin viritellä uudelleen neulontaharrastusta. Nykyisin lapseni ja ihanat mummotettavat ovat ahkeria villasukkien ja lapasten käyttäjiä.
Neulon kirjojen ja lehtien ohjeiden perusteella, mutta myös suunnittelen itse malleja. Sitä jo miettii millaista mallia aloittaa seuraavaksi edellistä vielä neuloessa. Neulominen on niin rentouttavaa ja valmiit työt tuovat iloa ja valoa päivääni.

Kommentit (0)