Neulo ihanat sukat ja osallistu ET:n suureen villasukkakisaan. Voittajat saavat palkinnoksi Novitan lahjakortin. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortti.

ET:n suuri villasukkakilpailu tulee taas!

Tällä kertaa kilpailun teemana on ystävyys. Neulo siis ihanat sukat ja kerro meille myös sukkien tarina. Kenelle haluaisit sukat antaa ja miksi? Neulotko usein sukkia ystäville, tartutko puikkoihin muuten vain vai tietyin ajatuksin?

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä meille neulomiesi sukkien kuvan ja tarinan 30.9.2018 mennessä. Raati valitsee malleista kolme parasta. Voittajat julkaistaan ET-lehden numerossa 23, joka ilmestyy 28.11. Samassa lehdessä julkaistaan myös voittajasukkien neulontaohje.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raatiin kuuluvat ET-lehden päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen, Suuri Käsityö -lehden päätoimittaja Outi Hakkarainen sekä ET-lehden art director Elina Vilpakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voittajat ja palkinnot:

 • Voittajat saavat palkinnoksi Novitan lahjakortin. Yhden palkinnon arvo on 95 euroa.
 • Lisäksi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 300 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Toimi näin:

 1. Ota sukistasi kuva selkeää, esimerkiksi yksiväristä taustaa vasten, jotta ne erottuvat hyvin. Älypuhelimella otettu kuva riittää.
 2. Lataa kuva tämän artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen. Klikkaa "Choose file" ("Valitse tiedosto") -nappia, etsi kuva laitteeltasi ja klikkaa "Siirrä" -nappia.
 3. Kirjoita Otsikko-kenttään esimerkiksi sukille antamasi nimi.
 4. Kerro Sisältö-kentässä sukistasi. Kenelle haluaisit sukat antaa ja miksi juuri sellaiset? Neulotko usein sukkia ystäville, tartutko puikkoihin muuten vain vai tietyin ajatuksin? Millainen olet neulojana?
 5. Lisää lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Ne jäävät vain toimituksen tietoon eivätkä näy muille osallistujille.
 6. Lähetä lomake klikkaamalla Lähetä-nappia.
 7. ET:n toimitus hyväksyy osallistumisesi. Kuva ja kirjoittamasi otsikko sekä teksti tulevat näkyviin tämän artikkelin alalaidassa olevaan kuvagalleriaan, kun ne on hyväksytty.

Tai osallistu postitse:

Voit lähettää valmiiden sukkien kuvan ja tarinan myös postitse osoitteeseen Sanoma Media Finland / ET-lehti, PL 100, 00040 Sanoma. Merkitse kuoreen ”Villasukkakilpailu”.

Kilpailun säännöt:

 1. Kilpailuun tulee osallistua 30.9.2018 klo 23.59 mennessä.
 2. Sukkamallin pitää olla itse suunnittelemasi. Sukka ei esimerkiksi voi olla vain värimuunnos jonkun toisen suunnittelemasta ja julkaisemasta mallista. 
 3. Sukkien ei tarvitse olla tätä kilpailua varten tehdyt. Voit siis osallistua jo neulomillasi sukilla, kunhan kykenet ottamaan niistä kuvan ja lähettämään sen kilpailuun.
 4. Lähettämällä sukkien kuvan ja tarinan annat oikeuden käyttää niitä ET-, ET Terveys - ja Matkaopas-lehtien aineistoissa sekä ET-lehden kaikissa julkaisukanavissa.

Otsikkoa muokattu 12.9.

Vierailija

Ihailen kaikkia taitavia sukankutojia. Itselläni ei ole kutojan lahjaa. Mielenkiinnolla odotan tuotoksianne.

silmukka

Sisältö jatkuu mainoksen alla