Mistä tämän numeron jutusta pidit eniten? Samalla voit antaa meille palautetta tai kertoa, mistä haluaisit lehdessämme kirjoitettavan.

Arvomme vastaajien kesken Avène DermAbsolu -tuotesetin. Palkinto sisältää päivävoiteen, korjaavan yövoiteen ja silmänympärysvoiteen.

Arvomme kaksi 111 euron arvoista palkintoa.

Vastaa 1.2. mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja yhteenvetoina. Avoimia palautteita saatetaan nostaa lehteen annetulla nimimerkillä. Arvontaa varten annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen ja ne poistetaan järjestelmästä 6kk sisällä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumalla hyväksyt tietojen käsittelyn sekä arvonnan säännöt täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteystiedot

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sirpale

Oli kiva lukea lehdestänne ruoan valmistusta hauduttumalla.Olen vuodesta 1996 valmistanut lähes kaikki ruoat Braun MultiGourmet höyrykeittimellä,höyryttämällä.OLIN himo suolaaja ennen,mutta höyrykeittimen myötä en käytä suolaa lainkaan ruoan valmistuksessa.Valmistan mieheni ja minun ruoat esimerkiksi broilerin rintafilét niin,että Braunin eka koriin laitan itse maustetut ensin höyrystymään 30 minuutiksi.Toiseen koriin laitan keskelle perunat ja molempiin korin päihin pikkuporkkanat ja parsakaalia-taas ajastin 30 minuuttia ja hups,meillä on erittäin maittava lounas valmiina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla