Mistä tämän numeron jutusta pidit eniten? Samalla voit antaa meille palautetta tai kertoa, mistä haluaisit lehdessämme kirjoitettavan. 

Arvomme vastaajien kesken Mysi kokkaa ja kertoo -kirjoja.

Mysi Lahtinen oli Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen kokki vuosina 1986-1999 ja 2017. Mysi kokkaa ja kertoo -kirjassa on hänen rakastetuimmat reseptinsä ja lisäksi jännittäviä tarinoita ruuan ja makujen maailmoista.

Arvomme kolme palkintoa. Yhden palkinon arvo on 36 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastaa 19.3.2019 mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteystiedot

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla