Mistä tämän numeron jutusta pidit eniten? Samalla voit antaa meille palautetta tai kertoa, mistä haluaisit lehdessämme kirjoitettavan. 

Arvomme vastaajien kesken Salus-lisäravinteita. Palkinto sisältää seuraavat tuotteet:

Salus Floradix 250 ml
Sisältää vatsaystävällistä ja hyvin imeytyvää orgaanista rautaglukonaattia yrttipohjaisessa vesiuutteessa. Floradix sisältää myös raudan imeytymistä edistäviä hedelmä- ja aminohappoja täysmehutiivisteestä sekä C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Floradixin C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit varmistavat raudan erinomaista imeytymistä.

Salus Floravital 250 ml
Hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisruokavaliota noudattaville kuten keliaakikoille, hiiva-allergisille tai vegaaneille raudan saannin täydentämiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Salus Magnesium 250 ml
Luonnollinen ja hyvänmakuinen tapa täydentää elimistön magnesiumvarastoja. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina ja tukee lihasten normaalia toimintaa. Sisältää kahta hyvin imeytyvää orgaanista magnesiumia, yrttien vesiuutosta, hedelmätäysmehutiivistettä ja hunajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Salus B-vitamiinit 250 ml
Hyvänmakuinen ja nestemäinen B-vitamiiniyhdistelmävalmiste. B6- ja B12-vitamiinit, tiamiini, riboflaviini ja niasiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. B6- ja B12-vitamiini, riboflaviini ja niasiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sopii vegaaneille.

Arvomme neljä palkintoa. Yhden palkinnon arvo on 88 euroa.

Vastaa 26.6. mennessä.

Yhteystiedot:

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla