Yhdistele timantteja ja tee taikoja! Yritä tyhjentää kentät huippupistein ja etene pelimaailmassa.

Katso ohjeet pelin alta.

 1. Klikkaa nuolta.
 2. Jos näkyviin tulee What’s new -ikkuna, klikkaa ruksia tai Continue-nappia.
 3. Jos pelaat peliä ensimmäistä kertaa, klikkaa tasoa 1. Jatkossa klikkaa sitä tasoa, joka näkyy vihreällä. Voit myös palata pelaamaan jo aiemmin ratkomiasi tasoja.
 4. Peli kertoo tavoitteesi (Target) ja käytettävissä olevien siirtojen määrän (Moves). Klikkaa mitä tahansa kohtaa päästäksesi eteenpäin.
 5. Peli kertoo ohjeet englanniksi. Tee, kuten sormi näyttää eli klikkaa sen osoittamia timantteja. Pääset peliin.
 6. Tavoite on saada kolme samanväristä timanttia vierekkäin pysty- tai sivusuunnassa vaihtamalla vierekkäin olevien eriväristen timanttien paikkoja klikkaamalla niitä.
 7. Vielä parempi on, jos saat yhdistettyä vierekkäin neljä tai viisi timanttia. Silloin peliin ilmestyy erikoisnappuloita:
 8. Kun yhdistät neljä timanttia, peliin ilmestyy nuolinappula. Kun yhdistät sen samanvärisiin timantteihin, kaikki nuolen osoittamassa suunnassa olevat timantit räjähtävät.
 9. Kun saat yhdistettyä viisi timanttia, peliin ilmestyy sateenkaarinappula. Kun klikkaat sitä ja sitten minkä tahansa väristä timanttia, kaikki samanväriset timantit räjähtävät.
 10. Joskus saat yhdistettyä timantit L- tai T-kirjaimen muotoon. Silloin peliin ilmestyy samanvärinen pullo. Kun saat sen yhdistettyä samanvärisiin timantteihin, lähellä olevat timantit räjähtävät.
 11. Jos mahdollisia siirtoja ei ole jäljellä, peli sekoittaa timantit uuteen järjestykseen. Sitten voit jatkaa pelaamista. 
 12. Pelin ylälaidassa näkyy hupeneva sekuntikello. Jos aika loppuu ennen kuin ehdit tehdä siirron, voit valita kohdan Watch video. Mainoksen loputtua saat minuutin lisää peliaikaa. Voit myös päättää pelin, kun aika loppuu. 
 13. Peli päättyy automaattisesti, kun saavutat tavoitepistemäärän (alussa ilmoitettu Target) eli saat ensimmäisen tähden. Peli laskee lopullisen pistemääräsi ja räjäyttää loput timantit. Mitä enemmän siirtoja jäi jäljelle, sitä paremmat pisteet saat. 
 14. Kun peli päättyy, klikkaa Next level -nappia. Uusi taso alkaa automaattisesti.

Lisää pelejä Pelikone.fi

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla