Tarinatorstai-tapahtumissa kuulemme kiinnostavia tarinoita ja tutustumme samalla toisiimme. ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit!

Tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa alla mainituilla ABC-asemilla. Päävieraat ja puheenaiheet vaihtuvat kuukausittain, joten tiedossa on monta mukavaa yhteistä hetkeä.  

ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan täältä!

Elokuun Tarinatorstai

1.8.2019 klo 15.00 – 16.30

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 HYVINKÄÄ

ABC Hyvinkää (Peltokuumolantie 2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tervetuloa tutustumaan alueesi ruokasieniin ja saat samalla vinkkejä niiden käytöstä ruoanvalmistuksessa. Paikalla on Hyvinkään kaupungin  Martoista Pirkko Matvejeff.

 

LAPPEENRANTA

ABC Viipurinportti  (Hirsimäenkatu 1)

Nelinkertaisen Finlandia- palkintoehdokkaan, kirjailija Pirjo Hassisen teoksia on palkittu mm. kirjallisuuden valtionpalkinnolla ja käännetty useille kielille. Tervetuloa tapaamaan Pirjoa paikan päälle! 


LIMINKA (OULU)

ABC Tupos  (Tuposkorva 1)

Tervetuloa tutustumaan alueesi ruokasieniin ja samalla saat myös vinkkejä niiden käyttöön ruoanvalmistuksessa. Paikalla on Pohjois-Pohjanmaan Martoista Taina Pirkola.

 

SALO

ABC Piihovi (Ruoksmäentie 1)

Laulaja, sanoittaja ja kirjailija Kauko Röyhkä on kirjoittanut 14 romaania, lukuisia muita teoksia ja levyttänyt n. 40 albumia omaa musiikkia. Tule kuulemaan Kaukon tarinoita matkan varrelta. 

 

YLÖJÄRVI

Lähi-ABC Teivo (Hiitintie 1)

Tule keskustelemaan Virkeät Ikämiehet –hankkeen Irina Kukkamäen ja Heli Virtasen kanssa miten ylläpitää omaa hyvinvointiaan. Hanketta koordinoivat Nääsville ry ja Pirkanmaan Martat ry.

 

KOTKA

ABC Amiraali  (Haminantie 1)

Liikunnan monitoiminainen Eija Holmala antaa täsmävinkkejä arjen hyvinvointiin: liikuntaan ja ravintoon. Jokaiselle myös konkreettiset vinkit mukaan, miten voi kotona vaikuttaa asiaan.

 

 SEINÄJOKI

ABC Seinäjoki (Verkatehtaankatu 13)

Valtakunnan rekkamies laulaja Matti Esko tarinoi elämästään ja saattaa kertoa tarinoita myös laulujen taustoistakin. Ja tarinoita varmasti riittää!

KUOPIO

ABC Pitkälahti  (Vitostie 1771)

Sanoittajavelho ja musiikin tuottaja Ile Vainio on vaiherikkaan uransa aikana nähnyt yhtä sun toista. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita ja myös laulamaan Ilen kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla