Tarinatorstai-tapahtumissa kuulemme kiinnostavia tarinoita ja tutustumme samalla toisiimme. ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit!

Tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa alla mainituilla ABC-asemilla. Päävieraat ja puheenaiheet vaihtuvat kuukausittain, joten tiedossa on monta mukavaa yhteistä hetkeä.  

ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan täältä!

Toukokuun Tarinatorstai

2.5.2019 klo 15.00 – 16.30

HYVINKÄÄ

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ABC Hyvinkää (Peltokuumolantie 2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nelinkertaisen Finlandia-palkintoehdokkaan, kirjailija Pirjo Hassisen teoksia on palkittu mm. kirjallisuuden valtionpalkinnolla, Suomi-palkinnolla ja Savonia-palkinnoilla ja käännetty useille kielille. Tervetuloa tapaamaan Pirjoa paikan päälle! 

LIMINKA (OULU)

ABC Tupos (Tuposkorva 1)

Hyvinvointiohjaaja Ride Paularanta on tehnyt yli 30 vuotta työtä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Tule kuulemaan, miten voit pitää itsesi kunnossa kaiken ikää.

YLÖJÄRVI

Lähi-ABC Teivo (Hiitintie 1)

Koko kansan tuntema laulaja ja lauluntekijä Joel Hallikainen tulee laulamaan ja tarinoimaan. Joel tarjoaa kuulijoilleen elämänmakuista, hauskaa ja herkkääkin tarinaa keikkamiehen elämästä vuosikymmenten varsilta.

SEINÄJOKI

ABC Seinäjoki (Verkatehtaankatu 13)

Ystävä, sinua tarvitaan! Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Tervetuloa kuulemaan Punaisen Ristin monipuolisesta ystävätoiminnasta.

LAPPEENRANTA

ABC Viipurinportti (Hirsimäenkatu 1)

Rumpalirovasti, perheneuvoja ja omaishoitaja Matti J. Kuronen puhuu ja keskustelee otsikolla: ”Mennää yhes parvess on paremp lentää.”

SALO

ABC Piihovi (Ruoksmäentie 1)

Sanoittajavelho ja musiikin tuottaja Ile Vainio on vaiherikkaan uransa aikana nähnyt yhtä sun toista. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita ja myös laulamaan Ilen kanssa. 

KOTKA

ABC Amiraali (Haminantie 1)

Kirjailija Jari Järvelän uusin romaani Kosken kohta puolta oli kirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2018. Tule kuulemaan kotkalaisen kirjailijan ajatuksia kirjoittamisesta.

KUOPIO

ABC Pitkälahti (Vitostie 1771)

Erittäin ajankohtainen puheenvuoro: Hoitajan arkipäivä -kirjan kirjoittanut, eläkkeellä oleva sairaanhoitaja Marja-Liisa Vilhunen kertoo kirjastaan ja puhuu hyvästä potilashoidosta.

Katso videolta, millaista Tarinatorstai-tapahtumissa on:

Video on kuvattu 7.2. Hyvinkään Tarinatorstaissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla