Tarinatorstai-tapahtumissa kuulemme kiinnostavia tarinoita ja tutustumme samalla toisiimme. ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit!

Tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa alla mainituilla ABC-asemilla. Päävieraat ja puheenaiheet vaihtuvat kuukausittain, joten tiedossa on monta mukavaa yhteistä hetkeä.  

ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan täältä!

Huhtikuun tarinatorstai

4.4.2019 klo 15.00 – 16.30

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HYVINKÄÄ

ABC Hyvinkää (Peltokuumolantie 2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poliitikko ja entinen ministeri, lastenpsykiatrian professori  Vappu Taipale on ikuinen optimisti ja rauhanpuolustaja. Tule kuulemaan Vapun ajatuksia ikääntymisestä sekä sen tuomista iloista ja haasteista.

LIMINKA

ABC Tupos (Tuposkorva 1)

Kuinka 61 ammattimuusikkoa löytää yhteisen sävelen? Oulu Sinfonian markkinointivastaava Heli Perkkiö kertoo konserteista, niiden rakentamisesta ja kohtaamisista yleisön kanssa. Mukana musiikkia ja muusikoita.

YLÖJÄRVI

Lähi-ABC Teivo (Hiitintie 1)

Sanoittajavelho ja musiikin tuottaja Ile Vainio on vaiherikkaan uransa aikana nähnyt yhtä sun toista. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita ja myös laulamaan Ilen kanssa. 

SEINÄJOKI

ABC Seinäjoki (Verkatehtaankatu 13)

Nelinkertaisen Finlandia-palkintoehdokkaan, kirjailija Pirjo Hassisen teoksia on palkittu mm. kirjallisuuden valtionpalkinnolla, Suomi- palkinnolla ja Savonia-palkinnoilla ja käännetty useille kielille. Tervetuloa tapaamaan Pirjoa paikan päälle! 

LAPPEENRANTA

ABC Viipurinportti (Hirsimäenkatu 1)

Tanssijan, koreografin ja Lap-peenrannan kaupunginteat-terin johtajan Timo Sokuran kanssa pääsemme kurkistamaan jo nyt syksyn 2019 ohjelmistoon.  

SALO

ABC Piihovi (Ruoksmäentie 1)

Tule kuulemaan kirjailija ja kouluttaja Marianna Stolbowin ajatuksia mielen vapauttamisesta sekä miten kasvatuksen ja kokemuksen tuomasta taakasta pääsee eroon

KOTKA

ABC Amiraali (Haminantie 1)

Vuoden ohjaaja Thalia-palkinnon voittanut Miko Jaakkola kertoo tulevasta ohjelmistosta ja miksi meri sekä purjehdus ovat Mikon elämässä tärkeitä tekijöitä.

KUOPIO

ABC Pitkälahti (Vitostie 1771)

Näyttelijä Seppo Pääkkösen ajatuksia elämästään Kuopiossa ja roolistaan uudessa Kolme iloista rosvoa -näytelmässä.

Katso videolta, millaista Tarinatorstai-tapahtumissa on:

Video on kuvattu 7.2. Hyvinkään Tarinatorstaissa.

Tälläisiä tilaisuuksia kaivataan, joissa on ns.matalakynnys osallistua eikä tarvitse pelätä että joutuu johonkin "pakolla" töihin. Itse pystyn ja haluan osallistua aktiivisesti , pitää mielen virkeänä.

Hyvää alkavaa kevättä kaikille Sylvi Kekkosen sanoin: Virtaava vesi säilyttää raikkautensa, etsivä mielensä valppauden

Sisältö jatkuu mainoksen alla