Tarinatorstai-tapahtumissa kuulemme kiinnostavia tarinoita ja tutustumme samalla toisiimme. ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit!

Tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa alla mainituilla ABC-asemilla. Päävieraat ja puheenaiheet vaihtuvat kuukausittain, joten tiedossa on monta mukavaa yhteistä hetkeä.  

ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan täältä!

Syyskuun Tarinatorstai
5.9.2019 klo 15.00 – 16.30

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ABC Hyvinkää
Peltokuumolantie 2


Tule kuulemaan kirjailija ja kouluttaja Marianna Stolbowin ajatuksia mielen vapauttamisesta sekä miten kasvatuksen ja kokemuksen tuomasta taakasta pääsee eroon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


LAPPEENRANTA
ABC Viipurinportti. Hirsimäenkatu 1


Kirjailija Annamari Marttinen kertoo uudesta kirjastaan Tässä meillä on kaikki nyt. Kirjoissaan Annamari kuvaa tärkeitä aiheita omasta, rohkeasta näkökulmastaan.


LIMINKA (OULU)
ABC Tupos, Tuposkorva 1


Sanoittajavelho ja musiikin tuottaja Ile Vainio on vaiherikkaan uransa aikana nähnyt yhtä sun toista. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita ja myös laulamaan Ilen kanssa.


SALO
ABC Piihovi, Ruoksmäentie 1


Asko Sarkola tunnetaan sekä teatterijohtajana että lukuisista rooleistaan. Syksyllä hän esiintyy Esko Roineen kanssa Turun kaupunginteatterin Pukija-näytelmässä. Tule tapaamaan Askoa!


YLÖJÄRVI
Lähi-ABC Teivo, Hiitintie 1


Tampereen Teatterin johtaja Reino Bragge kertoo syksyn ohjelmistosta ja miten eri esitykset valikoituvat. Tule kuulolle ja kysymään mitä olet aina halunnut tietää teatterista kulissien takaa.


KOTKA
ABC Amiraali, Haminantie 1


Suomen koripallon Hall of Fameen ja kolme kertaa vuoden koripalloilijaksi valittu Larry Pounds kertoo lapsuudestaan Mississipissä, kuinka elämä toi hänet Suomeen sekä urastaan pelaajana.

 

ABC Seinäjoki
Verkatehtaankatu 13


Seinäjoen kaupunginteatterin taiteellinen johtaja ja ohjaaja Christian Lindroos on myös näyttelijä. Tule kuulemaan
mitä Seinäjoella teatterissa tapahtuu.


KUOPIO
ABC Pitkälahti, Vitostie 1771


Tervetuloa kuulemaan laulaja, säveltäjä ja näyttelijä Kai ”Kuju” Hyttisen mietteitä elämästä ja hänen roolistaan Cabaret-musikaalissa. Tilaisuuden aikana kuullaan myös Kujun hiteiksi nousseita kappaleita.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla