KAUPALLINEN YHTEISTYÖ. ET ja ABC aloittavat Tarinatorstai-tapahtumat helmikuussa ympäri Suomen.

Tarinatorstai-tapahtumissa kuulemme kiinnostavia tarinoita ja tutustumme samalla toisiimme. Tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa alla mainituilla ABC-asemilla. Päävieraat ja puheenaiheet vaihtuvat kuukausittain, joten tiedossa on monta mukavaa yhteistä hetkeä. 

ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmottaudu heti mukaan!

Ensimmäinen tarinatorstai on 7.2.2019 kello 15.00–16.30. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HYVINKÄÄ

  • ABC Hyvinkää (Peltokuumolantie 2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanoittajavelho ja musiikin tuottaja Ile Vainio on vaiherikkaan uransa aikana nähnyt yhtä sun toista. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita ja myös laulamaan Ilen kanssa.

LIMINKA

  • ABC Tupos (Tuposkorva 1)

Kirjailija Antti Leikas on savolaissyntyinen, Oulussa asuva kirjailija ja ison perheen isä. Antti kertoo kiittäviä kritiikkejä saaneista romaaneistaan Melominen, Huopaaminen ja Soutaminen

YLÖJÄRVI

  • Lähi-ABC Teivo (Hiitintie 1)

Nelinkertaisen Finlandia-palkintoehdokkaan, kirjailija Pirjo Hassisen teoksia on palkittu mm. kirjallisuuden valtionpalkinnolla ja käännetty useille kielille. Tervetuloa tapaamaan Pirjoa paikan päälle! 

SEINÄJOKI

  • ABC Seinäjoki (Verkatehtaankatu 13)

ET:n toimittaja ja Finlandia-palkittu tietokirjailija Mari Manninen kertoo teoksestaan Kiinalainen juttu, joka purkaa vääriä mielikuviamme Kiinasta. Huom! Seinäjoen tapahtuma klo 14.00–15.00.

LAPPEENRANTA

  • ABC Viipurinportti (Hirsimäenkatu 1)

Lappeenrannan kaupunginteatterin ohjaajan Sirpa Riuttalan esikoisohjaus nähdään keväällä. Tule kuulemaan Runar & Kyllikki -esityksestä.

SALO

  • ABC Piihovi (Ruoksmäentie 1)

Tule tapaamaan poliitikkona, moninkertaisena ministerinä sekä maaherrana toiminutta Pirkko Työläjärveä. Pirkko kertoo uudesta kirjastaan Moninaista – menneitä muistellen, tulevasta haaveillen

KOTKA

  • ABC Amiraali (Haminantie 1)

Kotkan Kaupunginteatterin tuottaja-ohjaaja Pia Lunkka kertoo huhtikuussa kantaesityksensä saavasta musiikkinäytelmästä Ikitähti, joka kertoo laulaja Annikki Tähdestä.  

KUOPIO

  • ABC Pitkälahti (Vitostie 1771)

Kuopion teatterin näyttelijät Seija Pitkänen ja Annukka Blomberg ovat itse kirjoittaneet, ohjanneet ja näyttelevät myös itse Minna & Maria -näytelmässä. Esitys kertoo Minna Canthista ja Maria Jotunista. 

Vierailija

Lämmin Kiitos
ET lehti, sekä ABC Kuopion Hiltulanlahti ja ihastuttavat Kuopion kaupunginteatterin näyttelijät Seija Pitkänen ja Annukka Blomberg eilisestä tarinatuokiosta!
Tapaaminen oli erinomaista ravintoa mielelle ja ajatuksille.
On avartavaa päästä lähelle teatterintekijöitä;tuntea ja kuulla heistä välittyvät vahva ja syvällinen voima,tahto ja taito taiteelliseen tehtävään paneutumisessa.
Minnan ja Marian henki ja ajatukset ovat tuoreita,ravistelee ja ajankohtaisia juuri nytkin.
ABC viisaasti ja ennakkoluulottomasti mahdollisti omalta osaltaan meille yhteisen olohuoneen, jossa voimme kokea yhteisöllisyyttä mielekkäiden teemojen merkeissä.
Jatkossakin kalenteriin merkitään punaisella ympyrällä tilaa näille hienoille hetkille. Ja teatteriin kootaan ryhmää parhaillaan.
Lämpimin kiitoksin Outi

Sisältö jatkuu mainoksen alla