Uskomattoman monipuolinen kiertomatka Kroatiaan ja Bosnia-Herzegovinaan esittelee kauneinta Dalmatiaa.

Kiertomatkalla näemme asiantuntevan oppaan johdolla erilaisia saaria, Unescon maailmanperintöluettelosta löytyviä historiallisia kaupunkeja ja vaikuttavan vesiputouksen. Ohjelmassa on myös sopivasti vapaa-aikaa. Asumme viikon viehättävässä Gradacin kylässä, josta käsin teemme retket.

Päivä 1 Lento Helsingistä Splitiin. Matka kohti kauneinta Dalmatian rannikkoa alkaa. Terve-tuloillallinen.

Päivä 2 Split ja Trogir. Split on historiallisen Dalmatian tärkein kaupunki. Se syntyi aikoinaan Rooman keisarin palatsin ympärille. Päivän aikana matkaamme ajassa tuhansia vuosia. Lounas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päivä 3 Herkuttelupäivä Peljesacin niemimaalla. Alue on kuuluisa viini- ja oliiviviljelmistään ja ostereistaan. Lounaalla syömme meren herkkuja. Iltapäivällä vierailemme paikallisella tilalla maistelemassa viiniä, likööriä ja oliiviöljyä. Takaisin Gradaciin palaamme lautalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päivä 4 Vapaapäivä. Käy virkistävällä aamu-uinnilla tai patikkaretkellä läheisellä Bikov-vuorella. Oppaamme antaa mielellään aktiviteettivinkkejä.

Päivä 5 Päiväretki Bosnia-Herzegovinaan. Mostarin kaupungissa voi tuntea ottomaanien ilmapiirin ja arkkitehtuurin. Tutustumme viini-tilaan ja maistelemme erinomaisia viinejä. Lounas.

Päivä 6 Päivä on varattu omille tutkimusretkille. Suosittelemme kävelyretkeä viehättävällä Gradacin satama-alueella.

Päivä 7 Krkan kansallispuisto. Päiväretki mahtipontisista vesiputouksistaan tunnettuun kauniiseen kansallispuistoon. Pysähdymme maa-tilalla, jonka erikoisuus on ilmakuivattu kinkku.

Päivä 8 Kotimatka Splitistä Helsinkiin. Viikon aikana olemme nähneet upeita maisemia, maistelleet kroatialaisia herkkuja ja perehtyneet maan värikkääseen historiaan, kulttuuriin ja mielenkiintoiseen nykypäivään.

NYT ETUHINTA VAIN ET-LEHDEN TILAAJILLE

alk. 1 685 e kahden hengen jaetussa huoneessa ja 1 795 e yhden hengen huoneessa.

HINTAAN SISÄLTYY

  • Finnairin tilauslennot turistiluokassa
  • Majoitus
  • 7 aamiaista
  • 3 lounasta
  • 1 illallinen
  • Viininmaistajaiset Bosnia-Herzegovinassa
  • Ostereiden, liköörin ja oliiviöljyn maistajaiset Peljesacin niemimaalla
  • Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti
  • TEMA-oppaan palvelut

Lisätiedot ja varaukset

TEMA-matkat:

Sähköposti: info@temamatkat.fi

Puhelin: 09 42 45 2298

Sisältö jatkuu mainoksen alla