Hemmottele itseäsi! Jouluisesti koristeltu kaupunki ja lämmin glögi siivittävät joulun tunnelmaan Budapestissa. Majoitus tasokkaasti viiden tähden Hiltonissa.

Matkaohjelma

1. Päivä Torstai Norwegian iltalento Helsingistä Budapestiin. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen. Ilta vapaata ohjelmaa.

2. Päivä Perjantai Aamiainen hotellissa. Kiertoajelun aikana näemme mm. Sankarten Aukion, parlamenttitalon, Kuninkaanlinnan, Matias-kirkon sekä satumaisen Kalastajalinnakkeen. Nautimme päivällä yhteisen lounaan ja tutustumme Pyhän Tapanin Tuomiokirkon Joulutoriin. Paluu hotelliin omatoimisesti.

3. Päivä Lauantai Aamiainen hotellissa. Teemme retken Szentendreniin, jota kutsutaan myös taiteiden kaupungiksi – monet nykytaiteilijatkin ovat asettuneet tähän inspiroivaan historialliseen pikkukaupunkiin. Se sai nykyiset muotonsa, kun keskiaikaiset asuinalueet rakennettiin ympäröimään kirkkokukkulaa. Teemme kaupungissa kävelykierroksen ja nautimme yhteisen lounaan.

Päivällä palaamme Budapestiin ja vierailemme Vörösmartyn Joulutorilla, joka on yksi Euroopan suurimmista. Lukemattomissa kojuissa myydään mm. joulukoristeita, käsitöitä, paikallisia herkkuja, joulumakeisia ja suolaista syötävää sekä hehkuviiniä. Loppupäivän ohjelma vapaa, ja paluu hotelliin omatoimisesti.

4. Päivä Sunnuntai Aamiainen hotellissa. Päivällä on vielä hyvin aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti ja tehdä ostoksia pukinkonttiin. Hotellin vieressä sijaitseva kaupungin suurin ostoskeskus tarjoaa erinomaiset ostosmahdollisuudet. Kuljetus iltapäivällä Budapestin lentokentälle, josta Norwegian iltalento Helsinkiin.

Lentoaikataulu

Lähtö 29.11. Helsinki 18:05 – Budapest 19:30

Paluu 02.12. Budapest 20:00 – Helsinki 23:15

Matkan etuhinta

ET-lehden tilaajille 675 e/hlö. Etusi 100 euroa.

Hintaan sisältyvät

  • Norwegian reittilennot Helsinki- Budapest-Helsinki turistiluokassa
  • lentokenttäverot ja -maksut
  • majoitus 2h huoneessa, Hilton Budapest City
  • aamiainen päivittäin hotellissa
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset, kiertoajelut ja vierailut joulutoreilla
  • matkaohjelman mukaiset ateriat (kaksi lounasta)
  • suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaisesti

Lisätiedot ja varaukset

Myyntipalvelu puh. 020 120 4000 (ma–ke 8-18, to–pe 9–17, la–su 10–14)

Hinta alk/hlö/jaetussa 2hh huoneessa. Paikkoja rajoitetusti.

www.matkavekka.fi/et

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkavekka-Primera Travel A/S