Hemmottele itseäsi! Jouluisesti koristeltu kaupunki ja lämmin glögi siivittävät joulun tunnelmaan Budapestissa. Majoitus tasokkaasti viiden tähden Hiltonissa.

Matkaohjelma

1. Päivä Torstai Norwegian iltalento Helsingistä Budapestiin. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen. Ilta vapaata ohjelmaa.

2. Päivä Perjantai Aamiainen hotellissa. Kiertoajelun aikana näemme mm. Sankarten Aukion, parlamenttitalon, Kuninkaanlinnan, Matias-kirkon sekä satumaisen Kalastajalinnakkeen. Nautimme päivällä yhteisen lounaan ja tutustumme Pyhän Tapanin Tuomiokirkon Joulutoriin. Paluu hotelliin omatoimisesti.

3. Päivä Lauantai Aamiainen hotellissa. Teemme retken Szentendreniin, jota kutsutaan myös taiteiden kaupungiksi – monet nykytaiteilijatkin ovat asettuneet tähän inspiroivaan historialliseen pikkukaupunkiin. Se sai nykyiset muotonsa, kun keskiaikaiset asuinalueet rakennettiin ympäröimään kirkkokukkulaa. Teemme kaupungissa kävelykierroksen ja nautimme yhteisen lounaan.

Päivällä palaamme Budapestiin ja vierailemme Vörösmartyn Joulutorilla, joka on yksi Euroopan suurimmista. Lukemattomissa kojuissa myydään mm. joulukoristeita, käsitöitä, paikallisia herkkuja, joulumakeisia ja suolaista syötävää sekä hehkuviiniä. Loppupäivän ohjelma vapaa, ja paluu hotelliin omatoimisesti.

4. Päivä Sunnuntai Aamiainen hotellissa. Päivällä on vielä hyvin aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti ja tehdä ostoksia pukinkonttiin. Hotellin vieressä sijaitseva kaupungin suurin ostoskeskus tarjoaa erinomaiset ostosmahdollisuudet. Kuljetus iltapäivällä Budapestin lentokentälle, josta Norwegian iltalento Helsinkiin.

Lentoaikataulu

Lähtö 29.11. Helsinki 18:05 – Budapest 19:30

Paluu 02.12. Budapest 20:00 – Helsinki 23:15

Matkan etuhinta

ET-lehden tilaajille 675 e/hlö. Etusi 100 euroa.

Hintaan sisältyvät

 • Norwegian reittilennot Helsinki- Budapest-Helsinki turistiluokassa
 • lentokenttäverot ja -maksut
 • majoitus 2h huoneessa, Hilton Budapest City
 • aamiainen päivittäin hotellissa
 • matkaohjelman mukaiset kuljetukset, kiertoajelut ja vierailut joulutoreilla
 • matkaohjelman mukaiset ateriat (kaksi lounasta)
 • suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaisesti

Lisätiedot ja varaukset

Myyntipalvelu puh. 020 120 4000 (ma–ke 8-18, to–pe 9–17, la–su 10–14)

Hinta alk/hlö/jaetussa 2hh huoneessa. Paikkoja rajoitetusti.

www.matkavekka.fi/et

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkavekka-Primera Travel A/S

 


 

Nostalginen Kuuba lumoaa matkailijan: historia, arkkitehtuuri, musiikki ja värikäs kansa ovat ainutlaatuisia. Matkamme vie sinut kokemaan Havannan upean tunnelman!

Hinta ET-lehden tilaajille

2 399 e / hlö (norm. 2 599 e), alennus koodilla ETKUUBA

Hintaan sisältyvät

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Havanna turistiluokassa,
 • majoitukset 4 tähden hotelleissa 2h huoneessa (Havanna 4 yötä aamiaisella, Jibacoa 7 yötä all inclusive),
 • kuljetukset, retket ja sisäänpääsyt matkaohjelman mukaan,
 • Havannan retkipäivinä lounas,
 • Varaderon retkipäivänä illallinen,
 • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut.

Matkaohjelma

Päivä 1 Helsinki-Havanna. Ilmoittautuminen lento-asemalla viimeistään 2 tuntia ennen koneen lähtöä. Suora iltalento Finnairilla Havannaan. Kuljetus lentoasemalta hotelliin ja majoittuminen.

Päivä 2 Havanna. Päivän aluksi hyppäämme 1950-luvun jenkkirautojen kyytiin ja tutustumme tunnin verran Havannan alueeseen. Näemme kierroksella tärkeimmät kadut, aukiot ja Espanjan siirtomaa-aikaisia linnoituksia ja rakennuksia. Päivän aikana lounas paikallisessa ravintolassa.

Päivä 3 Havanna. Yhdysvaltalainen Nobel-kirjailija Ernest Hemingway vietti Kuubassa noin 20 vuotta, ja tänään seuraamme hänen jalanjälkiään. Lopuksi nautimme Hemingwayn rommipohjaiset suosikki-drinkit kirjailijan kantakapakoissa.

Päivä 4 Havanna omin päin. Aamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa tutustua Havannaan omatoimisesti.

Päivä 5 Havanna-Jibacoa. Ajamme Havannasta noin 65 kilometriä itään, Jibacoan paratiisirannalle. Majoitumme täyden palvelun hotelliin, jonka monipuolisista palveluista saamme nauttia seuraavat päivät.

Päivät 6–9 Jibacoa. Nyt on aika ottaa rennosti! Hotellin avara ja vehreä puutarha uima-altaineen, baarit ja ravintolat, kuntokeskus, tenniskentät ja paratiisiranta luovat täydelliset puitteet rentoon lomailuun.

Päivä 10 Varadero ja Buena Vista Social Club.

Iltapäivällä lähdemme Varaderoon, jossa esiintyy maailmankuulu kuubalainen musiikkiyhtye Buena Vista Social Club.

Päivät 11–12 Illalla lähdemme Havannan lentoasemalle. All inclusive päättyy lähtöpäivänä klo 12. Finnairin paluulento on perillä Helsingissä seuraavana iltapäivänä.

 Lisätiedot ja varaukset

Matkavekka p. 020 120 4000 (ma–ke 8–18, to–pe 9-17, su 10–15)

www.matkavekka.fi/et

 

 

 

 

 

 

ET:n tai Matkaoppaan tilaajana voit nyt lunastaa upeat kesäedut. Tarjolla on mm. kesäristeilyt jopa -50%, Korkeasaareen edullisesti, Ifolor-kuvakirja halvemmalla ja muita etuja. Toimi nopeasti!

Haluamme hemmotella ET-lehtien ja Matkaoppaan tilaajiamme upeilla kesäeduilla. Valitse niistä mieleisesi – tai vaikka kaikki! Etuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Katso kaikki etusi Oma Sanoma -palvelusta klikkaamalla tästä. 

Huom! Etujen lunastamista varten sinun tulee olla kirjautuneena Sanoma-tililläsi, joka on sähköpostiosoitteestasi ja salasanasta muodostuva käyttäjätunnus. Voit myös luoda Sanoma-tilin helposti etujen lunastuksen yhteydessä.