ka on niin tuttua niille joilla se on jo ollut jonkin aikaa, tai melkein aina.se on kanakeittoa, se on välillä vihan pitoa.. se on rakkautta.. kaikkinensa-avioliitto, se on riitaa, ja väittelyä, silti rakastetaan, että saadaan rakastaa, elämän olosuhteet tuo kaikkeen merkintänsä. silti niin monet, vain rakastuu ja hurmaantuu toisiinsa. ei ole vaihtoehtoa, kun sydämensä menettää.. se vain tapahtuu, sen puolesta pidetään huolta, hankitaan lapsia, lapsenlapsia. rakkaus kantaa.

sen haluaa jokainen, rakastaa, olla rakastettu.

sen rakkauden voi kuitenkin löytää mitä moni muotoisemmin. mistä vaan sitä tahtoo huomioida. se on kun äiti tuo ruokaa pöytään, isä välittää ja arvostaa, koira nuolee varpaita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

ja niille jotka sitoutuvat avioliittoon, heille se on jatkuva tehtävä. rakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

minä rakastan. mun koiraa. se on mulle kaikki. ystävät, ne harvat, ovat entistäkin rakkaammat, t'ss' ' m,enossa, mitä sanotaan maailmaksi.

ikuinen rakkaus, jokaisen ihmisen suurin haave, on toisille luotu ja totta, joillekkin vaan lumousta jostain, mitä ei voi koskaan saavuttaa.

silti,pitää muistaa rakastaa,.jokainen, jolla on joku, ei ole ikinä onneton. as john lennon said; love is all you need. kun elää rakastettuna, antaa anteeksi paljon, kun elää katkeroituneena, kietoutuu turhaaviimeinen rakkaus

pitänee, hieman miettiä...

rakkaus, kaikki kaipaamme sitä syntisinä tai synnittöminä. odotamme, että sen kohtaamme.
ne joilla se on, arvostakoon sitä, vaikka se hukkuu arkipäivän puheisiin, arjen tekemisiin ja kaikkeen muuhun n paskaan liikaa... joten , ihmiset heittäytykää , ei ole mitään menetettävää-. aina jotain menettää, suhteessa ihmiseen
jokainen ihminen ja eläin tahtoo olla rakatettu. sit'ä se jumalakin puhuu

Sisältö jatkuu mainoksen alla