Rakkaani, tässä on rakkauteni, rakkaus- ja seksikäsitykseni, se on kiltin miehen käsitys.

Rakkaani, sinulla on ollut kymmeniä  miehiä. Olet jakanut komeille yhden illan tuttavuuksille sitä mikä on suhteessamme herkintä ja kauneinta.

Katso rakkaani, tässä on seksikäsitykseni. Revin siitä irti ainutlaatuisuuden, rikon sen kappaleiksi. Jotta kestän ja voin yhä rakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rakkaani, miestesi joukossa on ollut kaikenlaisia ja kaikenkokoisia miehiä. Rakkaani, mietitkö heitä, kosketustaan, sanojaan tai ruumiinosiaan, rakastelumme aikana?

Rakkaani, tässä seksikäsitykseni. Otan siitä erilleen herkkyyden toisen ajatuksille ja tunteille. Tapan sen, jotta kestäisin.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rakkaani, olit silloin kauniimpi kuin nyt. Sinua hetken panneet miehet eivät sinuun sitoutuneet, etkä sinä heihin.

Rakkaani, tässä on seksikäsitykseni. Revin siitä irti sitoutumisen. Unohdan sen, jotta kestäisin.

 

Eka kommentoija. Tajusin väärin tuon runon kun ajattelin  kaiken parisuhteessa koetuksi. No jokaisella on oma  menneisyys. Ei sitä voi  poiskaan ottaa. Menneistä voi jutellkin keskenään, mutta ei niitä kannata vetää mukana tähän päivään. Ja ihan turhaa niistä on riidellä tai olla  mustasukkainen.  Mikäli asia painaa niin hyvä psykiatri luona olisi käydä. Suosittelen sinulle ota  rakkaus avosylin vastaan.  Monesti nainen on heti huono nainen jos on ollut miehiä paljon aikaisemmin. Mutta mieshän saa melki kunniamerkin,, ainakin ennennaikaan.   ♥♥♥

Runosi sanoma kosketti pintaa syvemmältä.  Niin ei valitettavasti rakkaussuhteessakaan kaikki kykene "koskettamaan pintaa syvemmältä".  Tosi on sitten, että noin käy kuin sinulle, mikäli sielunkumppanuus ei ole löytynyt ja "hukkaa" elämänsä sellaiseen, joka sairastuttaa sielun.  Toivon, että tuon kokenut, jos sellainen joku on, niin uskaltautuu repäisemään irti itsensä ja että hänen kohdalleen osuu ihminen, joka aidosti on sydämessään toisen rakastamisen arvoinen.

Nim. Yksi elämä

Sisältö jatkuu mainoksen alla