Näen kurkien
lentävän etelään
voimakkain siiveniskuin
ne etenevät
kohti kaukomaita
tahtoisin niitten
mukaan pois
pimeästä kaamoksesta

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En olisi uskonut että kukaan voi kirjoittaa noita seksijuttuja kun ei vielä tottakaan ja hyvin halventavaa on. Miksi sinä oikeastaan kirjoitit noin rumasti huvikseksesi ja vielä julkisesti ! Tiedätkö kuinka pahalta tuo Paulasta tuntuu kuinka satutat ja loukkaat hänen tunteitaan ja saat hänet itkemään Et sinä itsekkään haluaisi lukea noin itsestäsi. Kyllä on jotain käytöstapoja ihmisillä oltava Olen minä syntinen ja paha mutta myös synnit anteeksi saanut enkä todellakaan ole hurskas tai paras. Vaan koskee minua ja sinuakin että lähimmäistä rakastettaisi samanlailla kun omaa itseämme ja muita kohtelisimme niinkuin meitä kohtelevan toivoisimme. Kyllä minun puolesta saa rukoilla etten hermostu enenpää Vaan kylläJeesuskin vihastui kun ihmisiä väärin kohdeltiin.

Lainaus:

Voi ei kauheita kirjoituksia täällä saisit hävetä käytöstäsi . Miksi jotain runoiliaa aina nälvitään, halveerataan ja nyt vielä todella naiseen kohdistuvaa aliarvoista käytöstä Kai sinä jotenkin tuosta pahuudestasi nautit, etkä muuta osaakkaan kun muita mollata Taidat olla narsisti luonne ?.Paula on uskovainen hyvä ja ystävällinen ihminen. Tiedän se kun hänen runojaan olen lukenut.Jyväskylässä kyllä molemmat asustellaan vaikka ei nähty ollakaan. Paula kyllä antaa sinulle anteeksi Koska jeesuskin on meille kaiken anteeksi antanut ja suuressa rakkaudessaan armostaan meidät pelastanut. Rukoilen puolestasi,että Jumalan ihme tapahtuisi elämässäsi Jospa sinun läheisissäkin olisi rukouksin kantavia ihmisiä. Paljon ainakin esirukousta tarvitset että vinoutunut mielesi meidän kaikkien iloksi muuttuisi

Mikä sinä olet heittämään ensimmäisen kiven? Mikä sinä olet ottamaan malkaa minun silmästäni, kun omassa silmässäsi on tukki?

Niin sinut tullaan tuomitsemaan kuin sinä tuomitset. Raamatussa sanotaan, että viimeiset tulevat ensimmäiseksi, ja ensimmäiset viimeiseksi. Voi sinua ulkokultainen ja tekopyhä tyhjän hurskastelija, joka et näe eroa oikean ja väärän välillä. Miksi joku ihminen esiintyy julkisesti hurskaana? Onko kysen narsismista, joka on saanut oudon ilmentymismuodon?

Sisältö jatkuu mainoksen alla