RAKASTAVAT KÄDET

Nuo viattomat kädet,
kädet Kristuksen.
Ne kerran Golgatalla,
ristille naulittiin.

Nuo haavoitetut kädet,
siunaavat lasta maan.
Ne apuansa antaa,
kun täällä kuljetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nuo armahtavat kädet,
ei koskaan lasta lyö.
Ne silittävät hiljaa,
kun matkalla on yö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuo ihmeelliset kädet,
tuntee myrskyt maan.
Ne suojan aina antaa,
kun niihin turvataan.

Nuo rakastavat kädet,
kuivaa kyyneleet.
Ne lasta nostaa kantaa,
vie kerran perille.

Nettiet.fi keskusteluohjeet ja säännöt
Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan ja kommentoimaan sekä viihtymään sivustollamme. Viihtyvyyden takaavat mm. tässä kerrottujen sääntöjen noudattaminen sekä kaikin puolin asiallinen, toisia kirjoittajia ja heidän mielipiteitään arvostava sananvaihto.

Yleistä

Nettiet.fi-palvelussa voi osallistua keskusteluihin keskustelupalstalla.

Nettiet.fi:n keskusteluissa ja kommenteissa julkaistavat mielipiteet ovat kirjoittajien mielipiteitä. Sanoma Magazines Finland Oy ei käsittele viestejä etukäteen, vaan viestit julkaistaan sellaisenaan.

Sivuston ylläpitäjällä on oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta, mikäli keskustelija toimii näiden sääntöjen vastaisesti.

Jokainen keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva henkilö on itse vastuussa viestiensä (eli kirjoituksensa tai muun lähettämänsä materiaalin) sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaista. Kirjoittaja voi joutua lähettämänsä viestin johdosta oikeudelliseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijän-oikeuksia koskevien lakien perusteella. Kirjoittaja saattaa myös joutua korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

Sanoma Magazines Finland Oy ei ota minkäänlaista vastuuta keskusteluissa esitetyistä väitteistä tai niiden aiheuttamista seurauksista eikä keskustelupalstalle toimitetun muun aineiston sisällöstä.

Sanoma Magazines Finland Oy ja et-lehti eivät vastaa keskusteluissa ja kommenteissa esitetyistä sisällöistä tai palvelun ulkopuolisille sivustoille vievistä linkeistä eikä linkkien takana olevien aineistojen sisällöistä.

Rekisteröityminen ja nimimerkki

Kuka tahansa voi lukea sivuston artikkeleja ja keskusteluja sekä keskustella sivustolla. Voidakseen lisätä keskusteluviesteihinsä kuvia tai osallistua ystävähakuun, tulee käyttäjän olla rekisteröitynyt ja sisäänkirjautunut käyttäjä.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä luo itselleen nimimerkin. Valittu nimimerkki näkyy kaikissa rekisteröitymisen takana olevissa yhteyksissä, joissa henkilö sivustolla esiintyy. Jos keskustelija haluaa esiintyä omalla nimellään, omaksi nimimerkiksi voi valita myös oman nimensä. Toisen nimellä esiintyminen on kielletty.

Kun keskustelija tai kommentoija on sisäänkirjautunut sivustolle ja julkaisee viestinsä, hänen luomansa nimimerkki näkyy automaattisesti viestin yhteydessä. Keskustelija voi halutessaan myös viestikohtaisesti piilottaa nimimerkkinsä ennen viestin lähettämistä ja esiintyä anonyymina.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja rekisteröitymisestä ja rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tietojen käytöstä löydät Rekisteriselosteessa.

Tekijänoikeudet

Keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset palvelussa julkaisemaansa materiaaliin. Jos keskustelija tai kommentoija haluaa käyttää jonkun toisen kirjoittamaa aineistoa viestinsä osana, lähde on ehdottomasti mainittava. Lisätietoa tekijänoikeuksista löytyy sivustoa koskevista käyttöehdoista.

Viestien poistaminen

Sanoma Magazines Finland Oy poistaa sivustolta ilmeisen rikoslain vastaiset viestit, viestien osat tai kokonaiset viestiketjut. Sanoma Magazines Finland Oy voi lisäksi poistaa sivustolta selkeästi hyvän tavan vastaisuuksia sisältävän viestin, viestin osan tai kokonaisen viestiketjun taikka järjestelmän toiminnallisuutta haittaavan viestin.

Lain vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit:

herjaavat, rasistiset tai yksityiselämää loukkaavat viestit,
valheellista tietoa tai vihjauksia yksityishenkilöistä sisältävät viestit,
rikokseen yllyttävät viestit,
siveettömät tai lapsen koskemattomuutta loukkaavat viestit tai
yksityishenkilöiden henkilötietoja sisältävät tiedot ilman asianomaisen suostumusta.
Selvästi hyvän tavan vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit:

asiattomuuksia,
väkivaltakuvauksia tai
kiroilua sisältävät viestit.
Järjestelmän toiminnallisuutta haittaavia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit:

viestien monistamista,
massapostitusta tai
trollausta eli esimerkiksi tahallista yliärsyttämistä ja provosointia sisältävät viestit.
Jos huomaat näitä sääntöjä rikottavan, voit ilmoittaa siitä kyseisen viestin kohdalta painamalla ”asiaton viesti” –nappulaa.

Tervetuloa kirjoittamaan, tässä muutama vinkki evääksi!

Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan ja kommentoimaan sekä viihtymään sivustollamme. Viihtyvyyden takaavat muun muassa tässä kerrottujen sääntöjen noudattaminen sekä kaikin puolin asiallinen, toisia kirjoittajia ja heidän mielipiteitään arvostava sananvaihto.

Tässä vielä viisi vinkkiä hyvään verkkokeskusteluun:

1) Muista aihe ja asia. Pysy keskustelupalstan aiheessa ja kirjoita asioista omasta näkökulmastasi, älä keskity muiden kirjoittajien arvosteluun.

2) Ole kiinnostava. Kirjoita napakasti ja mielenkiintoisesti, älä jää inttämään tai jaarittelemaan.

3) Kunnioita muita kirjoittajia. Perustele oma mielipiteesi ja anna muiden kertoa oma mielipiteensä. Älä mene henkilökohtaisuuksiin. Kunnioita ihmisten yksityisyyttä.

4) Muista hyvä maku. Älä kiroile, älä huuda, älä solvaa, älä mässäile onnettomuuksilla tai muiden ongelmilla, älä kirjoita osoitteita tai puhelinnumeroja.

5) Muista missä olet. Käytä keskustelupalstaan vain siihen, mihin se on tarkoitettu eli keskusteluun ja mielipiteiden vaihtoon. Älä siis esimerkiksi mainosta tai markkinoi. Älä myöskään kopioi pitkiä lainauksia muiden sivustojen sisällöistä. Muista, että viestit jäävät pysyvästi sivustolle.
6) muista ettet linkitä sääntöjä palstalle, se on ankarasti kielletty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla