Taivas on ihana paikka. Sinne voit päästä vaikka olet suuri syntinen itsepäinen ihminen. Luoja teki tään päivän sinulle juuri.Keittää ruoan toisille ystävyydenapuna on lempemme turvana rakkauden sitkeyden palkiten. Taivas ikävää kodin rauhaa kivaa kaverin halaus tuntemattoman hymyilyä, itkevien iloa,naurun riemua, sitä on maassa alhaalla mutta tuhansin kerroin taivaassa. Ystävätkin tapaamme kanssa enkelien luotamme. Vaikka et täällä näe ihanaa kun saavut rajan taa silloin ystävyys muuttuu ikuiseksi alkaa lämmin ilma puhaltamaan alkaa se ikuinen valo ikuinen armonaurinko ikuinen kesä kevät ja syys. Ihmisen aikojen muuttuvien paratiisi lämmin sydämien ikiihanuus Jeesuksen sylissä on aina kesä. Jumala on aina juuri sinua varten. Sinua Hän on nähnyt kasvusi syntymästäsi viimeiseen aamusi. Lämmöllä rakkaudella ystäväsi on ihana olla. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oikein hyvä olo löytyy ilman mitään erityisiä uskomuksia. Toki jokainen tietenkin saa uskoa aivan mihin haluaa. Kaikki on mahdollista myös ilman minkäänlaisia uskomuksia tai uskotteluja. Niitä uskomuksia ei yksinkertaisesti tarvita, ei niin mihinkään. Amen. 

Hyvät kommentoijat. Kiitos komenteista. Annampa teille tehtävän. Yrittääkää kirjoittaa lausejokin kaunis. Ja lukekaa se ääneen itsellenne.Kuvitelkaa että luette sen kaiken itsellenne. Miettikää edes hetki miltä hyväolo voisi tuntua. Ehkä saatte kiinni siitä... kaikki on mahdollista sille joka uskoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla