Tänään tuntea sain suurta juhlaa. Pitkin maanteitä juosten tuhlaan. Sateessa itkien ei itkua pidättäen. Sydämeni riemuitsi onnesta juosta sain hetken kuin huumassa. Sitten pysähdyin ja käännyin. Itkuni loppui ennen kuin ehti alkaa. Sinä rakas sait sen aikaan. Rakkautesi puhdisti sieluni. Rakas Taivaan Isä kiitos tästä päivän hetkestä etenkin sai sieluni rauhan viimeinkin.Sydänystäväni Jumala. Kiitos kun tuhlasit aikaasi minuun syntiseenihmiseen. Tarvitset minua ja me tarvitsemme sinut luoksemme avaamaan puheita lukemaan haaveita etsimään rakkautta. Amen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkkä ja kaunis runo miten kyyneleet vaihtuu iloon. Ihana, että Taivaan Isä on saanut täyttää sydämesi rakkaudellaan. Ihan, että runosi kertoo elämämme tärkeimmästä asiasta armosta..            Sinulle  on myös anettu kirjoittamisen lahja   ♥♥♥          

 

Miksi sellaista suosittelet?  Musta tuntuu että runoni aiheuttaa sinussa vain kateuden ja siitä syystä itse kirjoitat niin rumasti muille. Rohkaisen sinua käyttämään ystävällisyyden voimaa. Se on paljon terveellisempää. Minulle saa komentoida sitten vain ystävällisesti kirjoittaen. Muuten sillä teksillä ei ole mitään arvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla