on aika armas viikkonloppusen taas kätösillä
ja hyvää ruoakaa itsellein ma valmistan
kattiloita yhtehen kalistan

pannut ja purnukat kuumiksi kuumennan
ja lihaisat broidelin suikaleet sinne lurautan
paljon sipulaa ripaus ruolaa
toinen ripaus kuivakurkkua ja kurkumaa
ne värin ruoalleni antavat

lisään vieälä hieman soijaa ja sinappia
ja sitten raastan joukkoon porkkanaa
ja tulee kuinkein kuin kanaa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

kannen alla hautua nyt sen mä annan
lautasen pian pöytään kannan
mutta kannen alle lorautan ma
vielä konjakkin lurauksen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten anan virran hiipua ja hellan ohjaimesta virtaa pois väännän
broiledit maukkaat hetken muhii
sittean aukaisen suuni
ja sinne laitan palan kerrallaan
kera kirnupiimän valkean

Sisältö jatkuu mainoksen alla