Kirjoitukset avainsanalla blogin kirjoittaminen

Blogin kirjoittaminen on harrastus, josta saa paljon hyvää mieltä.  Kaikki eivät ole asioista samaa mieltä ja se on myös hyvä asia.  En tiedä kuinka moni lukee niitä, toiset vain lukevat, eivätkä kommentoi mitään. 

 

Olen vuosien aikana kirjoittanut paljon blogikirjoituksia monesta aiheesta.  Tällä hetkellä n. 700 kirjoitusta pyörii netissä. Minulle tärkeä ovat myös mukana tulevat kuvat.  Usein niistä saan aiheen kirjoittamiseen. Välillä ne eivät liity mitenkään aiheeseen.  Ne ikään kuin värittävät juttuani.  Kirjoittamista on pakko harjoitella ja sitä on tehtävä usein, samoin kuin muita harrastuksia.  Utelias ja kiinnostunut asioista on hyvä olla.  Aiheita riittää maailmalla.

En ole asiantuntija missään aiheessa, sivun verran pystyy sanailemaan aiheesta tai aiheen vierestä kuka vain.  Kannattaa kokeilla.

 

Joskus joku asia ärsyttää, vihastuttaa, ihastuttaa tai muuten vain tekee mieli kirjoittaa.  Silloin on istuttava tietokoneen viereen ja alettava rapsutella näppäimiä.  Jotain aina syntyy.  Ei tarvitse olla mikään taitava sanankäyttäjä.  Jos asia on tarpeeksi painava, siihen löytyy lukijoita. 

 

Minä kirjoitan kirjoittamisen ilosta.  Kai se on sama asia muidenkin harrastusten kanssa.  Ei ole väliä mitä muut ovat mieltä, jos se tuottaa itselle hyvää mieltä ja iloa, siihen on vain ryhdyttävä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ikääntyminen, uudet mielenkiinnon kohteet, harrastukset ja kulttuuri kiinnostavat minua.  Kirjoitan niistä omalla tavallani.