Päähenkilöt:
Iida, ikääntyvä fitness-tähti ja kauneusalan ammattilainen. Kake, 55-vuotias voimamies/lisäravinnekonsultti.

Iida on aloittanut detox-kuurin. Tästä johtuen moni asia fitness-tähden elämässä on nyt siirretty kiellettyjen paheiden listalle.
Kun Iida detoxaa pakaroitaan salilla, Kake putsaa kotona juuriharjalla vessan lattiaa. Vaikka Kake on valmistautunut inhimillisesti katsoen lähes kaikkeen ja toiletin puhdistus aluksi eteneekin ennalta laaditun suunnitelman mukaan, elämä yllättää ja kumihanska puhkeaa.
Kake perääntyy nopeasti keittiöön, etsii uuden sinisen suojakäsineen ja maistaa samalla Iidan tekemää detox-soppaa.
”Kasviskeittoa, eikä mitään mausteita”, Kake ulvoo kuin ihmissusi.
Järkytyksen vallassa mies syöksyy jääkaapille ja ahmii heti kaksi kiloa maksamakkaraa kitaansa, extra strong-sinapilla höystettynä.
Kuluvan kahden tunnin aikana tapahtuu muun muassa seuraavaa:
Kake varjonyrkkeilee omakotitalon pihassa kirves toisessa kädessä.
Naapurissa asuva diplomi-insinööri tulee ulos omalle tontilleen mattokasa sylissä. Kake havaitsee tunkeilijan ja heristää pukupellelle nyrkkiä. Inssi luikkii karkuun ja mattokasa jää tamppaustelineeseen. Ulkona pyryttää.
Kake ei tykkää naapurista, koska edellisenä kesänä insinööri rakennutti tonttien väliin 20 senttiä matalamman aidan kuin mitä oli miesten kesken sovittu. Tapahtuman jälkeen Kake on kohdellut naapuriaan kuin kapista hyeenaa.
Koska naapuri pakenee sisätiloihin, Kake nappaa työkaluvarastosta pokasahan ja käy kaatamassa itselleen joulukuusen diplomi-inssin pihamaalta. Naapuri katsoo Kaken toimintaa yläkerran ikkunasta voimattomana. Kake on ravintoketjussa korkeammalla. Luonto ei tunne sääliä.
Seuraavaksi Kake hyppää autoonsa ja kurvaa kaupungille. Rautakaupasta mukaan tarttuvat ainakin seuraavat tuotteet:
Kaksi sorkkarautaa, vasara, hyttysmyrkkyä, raudoitusverkkoa, lastulevyliimaa, salmiakkia, infralämmitin, pilkkihaalarit, akupallo, rautakanki, joulukuusen koristeet, matkavaaka, partakoneen teriä sekä uimahousut.
Kello 17.15 Iida palaa kotiin detoxatuin pakaroin. Kake saapuu varttia myöhemmin.
Koska sekä Iida että Kake ovat jouluihmisiä, Kake koristelee kuusen aina hyvissä ajoin ennen joulua. Kuusi on juhlakunnossa 18.00.
Kello 18.15 pariskunta meneee saunaan.
Saunan jälkeen Kake ehdottaa tantraseksiä, mutta Iida haluaa mieluummin suoraa toimintaa. Kake alistuu nöyrästi naisen tahtoon. Akti on lyhyt, mutta armoton. Kake selviää anaerobisesta tykityksestä kuitenkin hengissä. Sykemittarin mukaan maksimisyke on 240. Kake käyttää aina sykemittaria seksin aikana.
Kello 19.15 Iida laittaa broilerin rintafileet kuumalle paistinpannulle paistumaan. Alkuruokana tarjolla on virkistävä omena-parsakaalikeitto, jossa tällä kertaa mukana myös mausteet.
Aterian jälkeen Iida ja Kake katsovat yhdessä Arnold Schwarzeneggerin vanhoja treenivideoita. Samaan aikaan Strömsössä Owe tekee pöytäkoristeen vanhasta suksesta. Kello 21.02 Kake nukahtaa ja Iida kutoo sukkaa. Elämä hymyilee.


Ei ylimakeaa – kiitos!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla