Päähenkilöt: Iida, ikääntyvä fitness-tähti/kauneusalan ammattilainen. Kake, 55-vuotias voimamies/lisäravinnekonsultti. Haukka-Pena, 57-vuotias kuntosaliyrittäjä.

Morjens Pena!


Kanaria kuule kohta kutsuu. Kukkashortsit on jo pakattu, vyölaukku lantiolla. Laukussa ruisleipää, kaurapuuroo, saludoo, maksalaatikkoo, salmiakkii, pilkkivehkeet, Turun sinappii (koska se on taas kotimaista) sekä Frederikin kovimmat hitit.

Niin.. ja sitte meillä on mukana auton sisätilan lämmitin (markkinoiden tehokkain), sen voi katos hotellihuoneessa kytkee verkkovirtaan ja lämmintä piisaa, koska yöthän Kanarialla on kylmiä kuin ryssän helvetissä. Eihän niillä reppanoilla siellä mitään keskuslämmityksiä ole.

Auton sisätilan lämppäri on siitäkin kätevä peli, että sillä voi valmistaa hotellihuoneen terassilla näppärästi loimulohta. Unohdin kertoa, että otetaan reilusti mukaan myös Perämeren lohta, kyllä se matkalla tuoreena säilyy, kun konstit on monet. Viimeksi kun hotellin parvekkeella tehtiin loimulohta, valittivat hajuhaitoista. Ihme porukkaa, en ymmärrä, mutta rahallahan siitäkin onneksi selvittiin ja sitähän meillä riittää.

Päivät otetaan raakana arskaa, koska aurinkorasvat ja muut mönjät on tarkotettu etelän jupeille ja metroseksuaaleille tai mitä näitä nyt nykyjään on. Jos sataa, vaaditaan rahat takaisin. Se on nimittäin matkatoimiston vika tai vakuutusyhtiön, ainaskin jos jotain kastuu ja menee pilalle.

Illalla vedetään Suomi-baarissa karaokea, salmareita ja kossua, ja sit mennään Suomi-kerhon tansseihin. Oon helvetin hyvä tanssimaan, mulla on ihan sairaan hyvä rytmitaju. Iidakin aina kehuu just mun rytmitajua ja käsiliikkeitä. Meillä molemmilla on myös Suomi-kerhon jäsenkirja, jolla saa 30 prosenttia alennusta tanssien pääsylipusta. Suomi-kerhon jäsenkirjassa on muuten Suomen ja Espanjan liput vierekkäin. Siitä en tykkää, pelkkä siniristilippu olis parempi.

Jos ylimääräistä aikaa jää, se käytetään tekemällä valituksia matkatoimiston oppaille ja hotellin henkilökunnalle. Tai sitten valitetaan muuten vaan – ihan kaikesta. Kyllä me aina jotain keksitään. Ei olla ensimmäistä kertaa ulkomailla. Jos torakoita näkyy, siitä kerrotaan kovaäänisesti varmasti kaikille suomalaisille ihan heti ensimmäisenä jo aamupalalla.. ja punttisalilla käydään Iidan kanssa tietysti joka päivä.

Mutta asiaan:

Kyllä se Joulupukki tuo lahjat meille kaikille tänäkin jouluna. Hyvää Joulua ja muista treenata kovaa. Lähinnä tietysti haukkaa ja penaa. Muut liikkeet on melko turhia!


Terveisin,
Kake ja Iida

Kun Kake saa naputeltua kirjeen valmiiksi, Iida valmistaa molemmille isot suklaa-proteiinipirtelöt. Herkkuhetken jälkeen Iida ja Kake katsovat yhdessä Arnold Schwarzeneggerin vanhoja treenivideoita. Samaan aikaan Strömsössä Owe tekee pöytäkoristeen vanhasta suksesta. Kello 22.02 Kake nukahtaa ja Iida kutoo sukkaa. Pena käy saunassa ja lukee yömyöhään vanhoja Tex Willereitä. Elämä hymyilee.


Ei ylimakeaa – kiitos!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla