Päähenkilöt: Iida, ikääntyvä fitness-tähti/kauneusalan ammattilainen. Kake, 55-vuotias lisäravinnekonsultti. Haukka-Pena, 57-vuotias kuntosaliyrittäjä.


Morjens Iida ja Kake sekä terveiset täältä aurinkoisesta Puerto de la Cruzista. Pakkohan se oli minunkin päästä lämpimään.
Kyllä Suomi-lonkero nyt vaan maistuu niin perhanan hyvälle ravintola Reilun Pelin terassilla heti aamusta.
Terassilla on muutenkin mukava suunnitella päivän ohjelmaa ja vaihdella kuulumisia yhdessä muiden suomalaisten kanssa. On hyvä esimerkiksi tietää:
Maksaako votkaleka 10 centtiä vähemmän mäkimarketissa vai Pepen valinnassa eli kumpaan putiikkiin kannattaa suunnistaa, jos jalat vielä kantaa ”aamiaisen” jälkeen.
Kannattaako mahdollisesti halvemman röökikartsan takia ajaa 10 kilometria La Orotavaan taksilla?
Onko Tornion-Kale vielä letkuissa vai päästivätkö sen jo pois sairaalasta? (Eikun.. tuossahan se istuukin viereisessä pöydässä. Oli lippa vaan Kalella niin vinossa, etten meinannut tunnistaa).
Onko Tauno The Legioonalainen ”tappanu” taas vaimonsa? Niin kuin joka ilta yleensä uhkaa..
Onks Arskalla nyt piikki auki, koska metsän rajaa on huhujen mukaan Suomussalmella ehkä siirretty?
Kuka voitti viime viikolla Reilun Pelin perjantai-pullo arvonnan (nyt en nimittäin itse muista tätä asiaa)?
Saako La Bambasta (karaoke-ravintola) taas hanasta varmasti kotimaista Karhua? Espanjalaisesta oluesta menee aina vatsa kuralle.
Tuleeks Frederik Americanokseen ens viikonloppuna keikalle?
Antautuuko Eino tänään vihdoin Ritulle vaiko eikö? Tilanne on ollut päällä jo pitkään. Ritu käy tosi kuumana, mutta Eino on edelleen estyneessä tilassa. Olemme yrittäneet lähes kaikkea.. eli we are still thinking outside the box.
Onks Jarnolla nenä taas kipee ja passi kanissa Carmenin kämpillä?
Semmosta.. tää on tätä vallattoman sinkkumiehen iloista riemulomaa Kanarialla. Salilla en oo käyny kertaakaan, kun olkapäitä vihloo siihen malliin, että kohta juodaan lonkerotkin pillillä (nivelrikot varmaan niissäkin), mikäs siinä.. pääasia että palvelu pelaa.
Kerrohan Iidalle vielä kerran terkut.
Terveisin,
Haukka-Pena


Iltapalan jälkeen Iida ja Kake katsovat yhdessä Arnold Schwarzeneggerin vanhoja treenivideoita. Samaan aikaan Strömsössä Owe tekee pöytäkoristeen vanhasta suksesta. Kello 22.02 Kake nukahtaa ja Iida kutoo sukkaa.
Haukka-Pena lähtee Suomi-kerhon tansseihin. Penalla on absoluuttinen rytmitaju, yliliikkuva lantio sekä pehmeät kädet. Elämä hymyilee ja naiset diggaa. Go Pena go.


Ei ylimakeaa – kiitos!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla