Olemme tänä vuonna saaneet seurata suomalaisen jalkapallon historiaan jääviä tapahtumia, kun Suomi on pärjännyt hyvin Euroopan mestaruuskisojen karsinnoissa. Jos loppulohkon pelit menevät toivotusti, Suomi voikin olla matkalla Euroopan mestaruuskisoihin. Tähän on kuitenkin vielä matkaa, sillä pelejä lohkossa on vielä jäljellä. Viime peli Bosnia& Herzegovinaa vastaan päättyi lukemiin 0-4. Suomi on kuitenkin vielä lohkon pisteissä toisena. Ennen kuin syvennymme tarkemmin lohkon J saloihin, eli lohkon, jossa Suomi pelaa, niin selvitetäämpä, mistä pelejä on mahdollista katsoa?

Tvmatsit kertoo, mitä on ohjelmassa tänään

 

Moni suomalaiskatsoja haluaakin nähdä kaikki Suomen pelit, mutta liian monet kanavavaihtoehdot voivat hämmentää, että mistä peli on oikeastaan nähtävillä. Ehkä haluat nähdä myös muita pelejä, kuten pahimmat vastustajat, naapurimaamme Ruotsin pelit tai muiden lohkojen EM-karsintapelit. Helpoin tapa pysyä kartalla tämänhetkisistä peleistä ja matseista on tarkistaa meneillään olevat ottelut Tvmatsien TV-ohjelmasivuilta. Näet heti nopealla katsauksella poiminnot parhaista peleistä tänään, sekä katsauksen viikon peleihin ja otteluihin. Tietenkin voit myös suodattaa urheilutarjonnan antia lajin, sarjan tai tapahtuman perusteella. Helpoin tapa löytää sinivalkeat matsit löytyy myös tvmatseilta, sillä voit suodattaa ohjelmat myös näyttämään vain ottelut, missä suomalaiset pelaavat. Olipa laji sitten jääkiekko, jalkapallo, koripallo, amerikkalainen jalkapallo tai moottoriurheilulajit, kaikki ottelut ja niiden streamaajat on helposti koottuna tälle saitille. Löytyypä tarjonnasta myös jatkuvasti kasvava laji eli elektroninen urheilukin.

 

Lohkon tilanne

Mikä sitten on Suomen tilanne tällä hetkellä Euroopan mestaruuskisojen karsinnan osalta? Onko vielä toivoa ja voiko Pukki -partyt jatkua? Tiistain 15.10. Suomi-Armenia peli tulee ratkaisemaan paljon, sillä voittaja nappaa lohkon toisen kisapaikan. Peli alkaa kello 19 ja se pelataan Turussa, Veritas Stadionilla. Jos et ole vielä kartalla tämän hetken lohkotilanteesta, niin kerrataanpa se vielä tässä: Suomi pelaa lohkossa J, jossa kuuden lohkolaisen ryhmän muodostaa jalkapallokuningas Italia, Suomi, Armenia, Bosnia&Herzegovina, Kreikka sekä Lichtenstein. Ketään luultavasti yhtään yllättämättä, lohkoa johtaa Italia 21:llä pisteellä. Tällä hetkellä toisella sijalla on kuin onkin Suomi 12:lla pisteellä. Kolmantena on Armenia kymmenellä pisteellä. Tästä voitkin jo päätellä, miten jännät paikat tiistai-illan Veritas Stadion tulee loppuunmyydylle yleisölleen tarjoamaan, kun toisella ja kolmannella sijalla olevat mittelevät keskenään kisapaikasta.

 

Liput loppunmyyty, mutta voit päästä kotisohvalta tunnelmaan

Tunnelma tulee itse kisapaikalla olemaan varmasti katossa ja Stadion onkin jo loppuunmyyty. Voit kuitenkin nauttia tunnelmasta ja erittäin jännittävästä matsista suoraan kotisohvaltasi lempiherkkijen kera. Tvmatsien sivuilta näetkin kaikki streamit, joiden kautta voit ottelua katsoa, koska ottelu ei ole nähtävillä ylen kanavilta televisiosta. Voitkin nähdä illan jännittävän spektaakkelin VIASAT Jalkapallo HD:lta, Viaplaylta tai Viafreelta. Kaikki ovat hyviä vaihtoehtoja, kunhan päätät ennen iltaa, jotta saat matsin näkymään televisiostasi tai tietokoneen näytöltä.

 

Jännitystä lisää lohkon toinen ottelu

Jalkapallo voi joskus käydä hieman monimtukaiseksi, etenkin kun on kyse Euroopan mestaruuskisojen karsinnoista. Suomen oman pelaamisen sekä Armenian kovan vastuksen lisäksi nimittäin lohkon toisen sijan napaaaminen on tietenkin riippuvainen lohkon muista maista. Italia nimittäin kohtaa vielä Bosnia&Herzegovinan. Tällä hetkellä Bosnia&Herzegovinalla on saman verran pisteitä kuin Armenialla, eli 10. Bosnia&Herzegovina sekä Italia kohtaavatkin toisensa Bilino Poljen Stadiumilla 15.11. Italian olisi siis syytä voittaa, jotta Suomen mahdollisuudet pysyvät parempana. Kuten huomasit, kaikki riippuu kaikesta, eikä mikään ole varmaa. Jos haluatkin lisätä jännitystä illan peliin, voit esimerkiksi keskustella aiheesta keskustelupalstalla. Valloittaako Suomi tänään kotiyleisön Turussa vai onko Armenia liian kova vastus? Se selviää klo:19.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla