Kevään-kesän 2020 kauden muotisuuntaukset ovat hauskaa. Rakastavat joitain suuntauksia päästämään kävelykadulle, klassisten muotojen kauniista ja naisellisista käänteistä aina maksimaalisiin maksimointeihin. Tämä kausi on aika omaksua väri, muoto ja seikkailu antaa tyylisi todella loistaa ...

Melko pieni asia

Hyviä uutisia muotivaihtelijoille, jotka rakastavat myös naisellinen kosketus - SS20: n tarkoituksena on flirttailu, hieno yksityiskohta lisätä teatterin ripaus joka tilanteeseen. Ajattele reunoja (mitä enemmän OTT, sitä parempi), laskoja ja röyhelöitä, joista jälkimmäinen myrkytti kävelykatua London Fashion Weekillä.

Kääri hapsut tällä Chanel-kashmirmekillä ja heitä sitten superhapsutettu Burberry-nahkatakki ulkonäön viimeistelemiseksi. Katso Shush-kokoelmien upea ryppyinen mekko -sarja - erityisen ihailemme tätä Anna Lokakuun tyyppistä mintunvihreää silkkiä. Erikoistapauksessa et voi mennä pieleen tämän Alice & Olivian yhteistyöpuvun kanssa, jossa Stacy Bendetilla on strutsi-höyhenpeite.

Menee Dotty

Jatkaen leikkisä suuntauksia, jotka hallitsevat SS2020-catwalkeja, polkapisteet ovat palanneet. Tällä kertaa hienostunut, jäsennelty polka dot -tyyli, joka tarvitset ilmeen saamiseksi - tämä vaaleanpunainen Lisa Marie Fernandez -mekko esittelee nykyaikaista tyyliä täydellisesti.

Polkapisteitä sattuu myös sopusoinnussa kauniisti tulevan kauden kuumin trendi - paisutettu hiha. Viime vuosina 80-luvun trendit vain jatkavat paluuta ja puff hihat ovat tämän kauden valittu ase.

Käytä vain mottoa “mitä suurempi, sitä parempi” ja oikeilla riveillä - lisää veistetty ulkoasu tai sekoita reunattuihin yksityiskohtiin saadaksesi asiat loviin. Huishan Zhang ja Zimmerman ovat tarjonneet tämän kauden parhaista otteista trendiä. Shush-kokoelmista tämä Moncler-rajattu puffertakki sisältää soiratut hihat ja tekee työn täydellisesti - tartu siihen ennen kuin menee.

Värikartta

Kukat ovat yksi noista trendeistä, jotka eivät koskaan mene tyyliin - sekoita rohkea kukka korkeaenergisillä väreillä, trendeillä ja leikkauksilla saadaksesi dramaattisen maksimalistisen ilmeen, mitä kaikki SS 2020 -muodin merkitsee. Täällä ei ole sääntöjä - kokoavat värisävyt, ylisuuret yksityiskohdat, OTT-siluetit sekoittavat sen kaiken ja lisäävät tämän kauden muut hauskat trendit, kuten rypistykset, laskoset ja fringingit todella vaikutuksen.

Badgley Mischka on luonut joitain tämän kauden standout-maksimalistisesta ilmeestä virtaavilla, verhottuilla kappaleilla. Shush-tiimimme saa vain tarpeeksi tätä trendiä - aloita tämä Chanel-takki, jossa suuret kukkakirjonta kohtaavat metalliset langat punaisella ja sinisellä ja tweedillä kaikissa sateenkaaren väreissä.
Luonnollinen ja neutraali

Jos olet enemmän muodin aloittelija tai haluat pitää asiat hienovaraisina, tämä seuraava trendi saa hengittämään helpotuksen huokaa: neutraaleja - erottamaton, jos haluat saada kasinobonukset. Pariisin muotiviikon catwalk-tyyli omaksui neutraalit avoimilla käsivarsilla eräänlaiseen transsendenttiseen, vaivattomaan tyyliin. Helppo tyyppinen ulkonäkö ja idea - valitse vain kappaleet yksinkertaisella leikkauksella beige-sävyillä ja naulaa trendi.

Tämä Chanel-beige-vintagetakki on upea tapa käyttää ulkonäköä ja kynsien siirtymäkauden sidosta - valkoisella ja mustalla vaakasuunnassa ompelemalla ja rento malli, erittäin mukava ja tyylikäs ulkoasu. Tämä pehmeästä vasikannahasta valmistettu Celine-takki on klassinen tapa käyttää trendiä - voit myös valita neutraaleja lisävarusteillasi, kuten klassisilla Chanel-tikkuilla tai Christian Louboutinin tyylikkäällä kytkimellä.

Ompele ylös

Voit ajatella virkkaamista kuin jotain muuta, jota käytät viettäessäsi aikaa iltapuhelimen katselun aikana tai matkalla pitkälle junamatkalle, mutta se sattuu olemaan myös monien huipputeknisten suunnittelijoiden suosittu suuntaus tulevalle kaudelle. Jos ihmettelet kuinka käyttää tätä kevään ja kesän aikana, niin materiaalin läpinäkyvä tyyli on luonnollisesti helppo pukeutua lämpimämpään säähän.

Tämä Charo Ruiz Ibizan maxi-mekko edustaa trendiä puhtaalla, yksinkertaisella estetiikalla, puhtaan valkoisen materiaalin, kankaan tyylikkään putoamisen ja viistetyn V-kaula-aukon ansiosta. Voit myös valita minimekko-tyylin vauvasinisillä sävyillä supernaiselta ilmeeltä.

Muut Kaikki Valkoinen

Kiertämällä klassista valkoista paitaa, jossa on myös SS2020: n allekirjoitussuunta, valitse Victoria Beckhamin rento valkoinen malli, jossa on hienot pitsi yksityiskohdat, kauniiksi tapaksi naulata kaksi trendiä yhdessä. Tällä kaudella suunnittelijat, mukaan lukien Valentino, ovat päättäneet pukeutua ja keksiä uudelleen terävän valkoisen paidan kaikenlaisilla koristeilla, mukaan lukien rajaus ja ryöstäminen, joten voit pitää hauskaa tyylilläsi.

Lisää tapoja käyttää kevät-kesä 2020 -suuntauksia tutustu Shush-mallistoihin verkossa tai myymälässämme Luode-Lontoossa. Sijaitsee kauniilla St John's Wood -alueella, josta pääsee helposti julkisilla liikenneväli

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla