Pokeri on kyse vastustajien oivalluksesta. Mutta pelissä, joka vaatii painostusta, jos et pidä tunteitasi kurissa ja keskittymisesi kohtaan, vastustajasi pystyvät ymmärtämään sinua.

Pokeri psykologian tarkoituksena on pitää lipsahdus pöydältä. Tutkitaan yleisimpiä psykologisia haasteita, luottamatta käteesi ja rahan jäljen menettämiseen.

 1. Kallistus on turhautumisen tila, jonka aiheuttavat huonot kädet, hankala vastustaja tai jopa vain huono onni. Se on asia kaikille aloittelijoista kokeneimpiin pelaajiin.

  Usein kallistumisellaolo johtaa impulsiivisiin peleihin tai aggressioon pelissäsi, mikä puolestaan johtaa virheisiin.

  Tunnistaminen, kun koet kallistuksen, ja sen pitäminen hallinnassa on välttämätöntä, jotta pelaat parhaasi.

 2. Rajojen ylläpitäminen on avain vahvan voittavan ajattelutavan saavuttamiseen. Ole tietoinen vedonlyönnistä ja arvioidusta peliajasta ja käytä tätä vastustamaan vedonlyöntiä.

  Liian pitkään pelaaminen online-pokerissa voi heikentää taitotasoasi keskittymisen laskiessa, mikä johtaa siihen, että menetät enemmän kuin odotit.

  Pokeripesäsi hyvien puolien seuranta on helppo tapa seurata kulutustasi. Skrillin avulla voit heti nähdä missä rahasi menevät, parhaat kasinobonukset, kuinka paljon olet kuluttanut ja onko aika soittaa siihen ja tulla takaisin voittamaan uusi päivä.

 3. Pelaa jokaista kättä
  Et voi voittaa heitä kaikkia, joten älä pelaa jokaista kättä. Ilahdut, koska olet innokas olemaan osa toimintaa ymmärrettävää, mutta se voi maksaa sinulle.

  Älä huolestu yrittämällä tehdä vaikutelmaa muille - strategian tulisi keskittyä kertoimiin

 4. Ei luota matematiikkaan
  Tee päätöksiä sen summan perusteella, jonka todennäköisesti voitat nykyisillä kertoimilla. Pottikertoimet ovat mitä sinun pitäisi luottaa, ei muiden pelaajien käyttäytyminen.

  Avain voittoon ajan kuluessa ei ole juurtuminen siihen, mitä muut pelaajat tekevät. Tämä on toinen oire kallistumisesta, jota sinun tulee välttää, jos haluat menestyä.

 5. Uppoutunut kustannusvirhe
  Jos olet panostanut paljon kättäsi takana, voi olla houkuttelevaa nähdä se loppuun asti, vaikka kertoimet olisivat sinua vastaan. Jos todennäköisyyslakien mukaan sinun pitäisi taittaa, älä pelkää.

  Samoin, jos olet asettanut itsellesi aikaa pelata, vastusta kehotusta jatkaa pelaamista korvataksesi menetyksesi - väsymys yleensä johtaa siihen, että menetät enemmän rahaa.

  Nyt olet tietoinen näistä yleisistä psykologisista hangupeista, sinun pitäisi pystyä saamaan itsesi kiinni ennen kuin ne vaikuttavat peliin. Muista: pysy tarkkana, pidä tunteesi kurissa ja käytä Skrilliä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla