Olen jo pidemmän aikaa haaveillut omasta kasvihuoneesta. Oma kasvihuone tekisi monen uuden kasvin kasvattamiesta helpompaa. Myös sellaisten jotka ei muuten Suomen kesällä kerkeä täyteen loistoonsa kasvamaan. Netissä näkee kuvia suomalaisista vesimelooneista ja viinirypäleistä. Hurja ajatus!

Kasvihuone auttaa monellakin tapaa: 

- 1Kasvukausi pitenee, kun lämpöä varaava kasvihuone mahdollistaa kasvatuksen pitkälle syksyyn jolloin tavallisesti kasvit paleltuvat jo yöpakkasilla

- 2Kasvuvauhti kiihtyy, kun kasvihuoneen lämpötila ja ilman kosteus pidetään korkeina. Se "tropiikin tuntu" mikä kasvihuoneeseen astuessa ottaa vastaan on juuri tätä. Ja kasvit rakastaa .

Tarjontaa selatessa on hinta alkanut hirvittää. Halvan kasvihuoneen saisi satasilla tai jopa kympeillä mutta epäilyttää mihin tuollainen kauppakassin tuntuinen muovihökkeli oikein kestäisi? Kasvihuoneen koko on kanssa haaste. Heti jos haluat sen kokoisen kasvihuoneen että isnne mahtuu seisomaan, hinta nousee heti yli tuhanteen euroon. Olen kyllä ajatellut että jos nyt kerran panostaa isommin ja ostaa hyvän, saa siitä nauttia ilman huolia pitkälle tulevaisuuteen. 

Kun haaveissa on aina ollut iso ja valoisa lasinen kasvihuone niin sellaisen kyllä myös haluaisin vaikka se vaatisi pientä lainaa. Olen nyt tutkinut sitäkin vaihtoehtoa eikä se mahdottomalta tunnu. Näitä lainan vertailu sivuja mainostetaan nykyään paljon telkkarissa asti. Yksi jonka mainoksia olen nähnyt paljon on sortter. Hakemusta en vielä uskaltautunut lähettämään mutta pitkään jo harkitsin...

Ehkä seuraavan kerran kun kirjoitan olen johonkin ratkaisuun jo päätynyt! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla