Nyt se on varmaan jo myönnettävä: Ei se lumi ja talvi koskaan tullutkaan tänne etelään. Harmaata ja synkkää on ollut senkin edestä ja säätiedotus lupaa samaa jatkoon asti vaan. Tällaisilla keleillä mieli on pakostakin monesti maassa eikä virtaa oikein tunnu riittävän. En nyt tiedä voiko silti kuitenkaan ihan masennuksesta puhua, kaamos-surua tämä ehkä on, jos jotain.

Millaisilla tempuilla sitä jaksamista sitten oikein taiotaan esiin? Itse suosin ihan perinteisiä keinoja. Rauhallinen aamu, kirkasvalolamppu ja kuppi hyvää teetä niin päiväkin lähtee paremmin käyntiin. Ostin kirkasvalolampun joskus Prismasta, mutta en löydä sitä prisman sivuilta enää. On ehkä otettu pois myynnistä. Täällä näyttää olevan monta mallia myynnissä, omani maksoi muistaakseni noin 35 euroa ja on toiminut tosi hyvin.

Kun ei riuhdo liikaa suuntaan tai toiseen niin tuntuu että sitä jaksaakin paremmin. Toiset kuntoilee, ui avannossa, kiipeilee vuorille... mitä näitä nyt onkaan. Itse en välitä mistään tuollaisesta! Kun kevät alkaa sarastaa niin ihmisetkin nostaa taas kasvot valoa kohti. Siihen asti on hyvä nauttia omasta pienestä "talvihorroksesta".

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla